Mă bucur că am trecut de mulți ani de stadiul „nu am nevoie de SPF”, ceea ce va doresc și vouă. Este important să înțelegem că produsele cu protecție solară ne ajută în primul rând să ne protejăm pielea de acea boală care face anual sute, dacă nu mii de victime în țara noastră, cea mai vicleană dintre forme care mult prea des este descoperită când este foarte târziu. V-ați prins despre ce vorbesc, nu-i așa? Mai mult, produsele cu SPF ne protejează de arsuri, de îmbătrânirea prematură a pielii și de odioasele pete pigmentare, incredibil de greu de eliminat sau de acoperit cu machiaj.

De multe ori vara preferăm glossurile pentru că oferă acel aspect tineresc și proaspăt. Dar știați că acestea pot agrava efectele nocive ale soarelui asupra buzelor? Da, glossurile de buze au tendința să intensifice efectele soarelui, asemeni uleiului pentru bebeluși care accelerează bronzarea. Cum ar fi să existe un gloss de buze care să ofere aspectul pe care îl iubim vara fără să ne pună în pericol sănătatea pielii. Cineva s-a gândit la asta. Și ce alt brand putea să ne ofere un produs pentru buze cu SPF 40 decât Paula’s Choice?

Vorbim despre un gloss hidratant potrivit pentru zilele toride de vară. Acesta oferă un aspect de buze pline, menținându-le în același timp moi și catifelate, fără a fi lipicioase. Disponibil în nuanțele incolor (care poate fi aplicată peste nuanța favorită de ruj) și roz pal, potrivită oricărei nuanțe de ten. Produsul beneficiază de ingrediente anti-îmbătrânire, protejând zona delicată a buzelor împotriva daunelor provocate de soare și subțierii premature. Preț: 112 lei. Pare cam mult dar, să fim sincere, când am consumat ultima oară în totalitate un astfel de produs pentru a ne da seama cât de mult timp poate fi folosit?

Resist Lipgloss

Dar glossurile nu sunt singura noutate cu care vine Paula’s Choice în acest sezon. Ce ar putea să se potrivească mai bine unor buze voluptoase decât niște gene cu efect de evantai? FANtastic Lash Mascara este un produs ușor de folosit, cu rezistență de lungă durată ce separă genele, oferindu-le lungime și volum senzațional. Dotată cu o periuță flexibilă cu peri din cauciuc, creată special pentru a îmbrăca fiecare geană, pentru un efect de evantai. Nu îngreunează genele, nu se întinde, nu se fărâmițează și rezistă întreaga zi. Preț: 75 lei.

FANtastic Lash Mascara

Ultima dar deloc cea din urmă noutate Paula’s Choice  este Blush It On Contour Palette – o trusă creată special pentru iubitoarele de make-up dornice să experimenteze și să obțină în final un rezultat profesionist. Paleta conține șase farduri pudră fine și mătăsoase, ce se potrivesc oricărei nuanțe de ten. Redesenează contururile feței cu pudra bronzantă, oferă luminozitate și dimensiune cu pudra iluminatoare și un strop de culoare obrajilor cu ajutorul celor patru nuanțe de blush. Preț: 189 de lei, iarăși un preț foarte bun, mai ales pentru un make-up artist. Blush PaletteToate produsele și multe altele pot fi achiziționate din magazinul online românesc al brandului Paula’s Choice.