DOY Bouncy Mask and Box

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, tenul nostru își pierde elasticitatea, luându-i mult mai mult să revină la forma inițială. Urmele de somn dispar mai greu dimineața decât atunci când eram adolescente. Nu mai este cazul să ne temem de trecerea timpului peste chipul nostru. The Body Shop ne aduce Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask ce se adaugă acum celei mai bine vândute game pentru un ten întinerit.

Cu o textură sa unică, elastică, ‘memoryshape’ și concepută să rămână peste noapte pe ten fără a se îndeparta prin spălare, masca se mulează pe față ca o a doua piele.

Secretul din spatele măștii sunt celulele stem obținute din Floare de colț. După cum știm, această floare reușește să supraviețuiască în cele mai dure condiții de pe vârful muntelui. The Body Shop obține celulele stem de la planta din grădina botanică, extrăgând doar o cantitate microscopică de țesut și replicând celulele în laborator.

Am avut ocazia să mă bucur de acest produs încă de acum câteva săptămâni și azi aș vrea să vă povestesc puțin din experiența mea. În primul rând îmi plac tare mult numele produsului, forma de ambalare – borcan de sticlă și faptul că vine împreună cu o „linguriță” care te ajută să dozezi produsul fără să îți folosești degetele. O „linguriță” de produs este suficientă pentru întreaga față. Recunosc că nu am aplicat-o pe gât, din comoditate. Dr Terry, Global Skincare Expert pentru The Body shop, a conceput o rutină de masaj pentru stimularea sistemului limfatic, pentru încurajarea circulației și pentru o mai bună absorbțiea produsului, recomandând repetarea acestei rutine de două ori.

tehnica de masajMasca pătrunde în piele în cea mai mare parte (în funcție de cât ai aplicat) fără să lase tenul lipicios. A doua zi pielea se simte netedă, curată, moale. Eu am folosit-o în locul cremei de noapte pentru că nu-mi place să exagerez cu straturile de produse. Există o limită la care tenul meu se revoltă și atunci prefer să o respect.

În imaginea de mai jos puteți observa atât consistența produsului cât și modul de aplicare și lista de ingrediente.

TBS bouncy mask_

Dr. Terry recomandă utilizarea produsului:
1. Pe durata zborurilor lungi pentru a evita deshidratarea tenului.
2. În vacanțe însorite pentru a reda fermitatea tenului pe timpul nopții.
3. La temperaturi joase pentru a sigila și a menține hidratarea naturală a tenului.

Prețul pentru Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask este de 109 lei (90g), produsul fiind valabil 12 luni de la deschidere.

TBS Nutriganics Wonderblur Box and Tube 30 ml

Cel de-al doilea produs despre care vreau să vă vorbesc astăzi este Wonderblur – un primer/o bază de machiaj. Cu textura sa ușoară netezește instant, reduce vizibil liniile fine și porii păstrând aspectul neted și mat al tenului. Recunosc că este produsul pe care mi l-am dorit de când l-am încercat prima oară pe mână. Fiind un primer pe bază de silicon, oferă acea senzație de piele fină ascunzând porii și ajutând fondul de ten să se aplice mai uniform. Efectul de blurare este foarte greu de surprins în poze însă este suficient să îl încercați pe mână în magazin. Veți observa imediat diferența. Mie cel mai bine mi-a ieșit poza cu nasul, deși nu sunt foarte mulțumită nici de aceasta.

wonderblur 2În imaginea de mai jos avem tenul fără Wonderblur, tenul după ce am aplicat Wonderblur iar în cea de-a treia parte am aplicat fondul de ten Clarins Everlasting, un fond de ten dens, cu acoperire mare, despre care v-am povestit aici, precizând că este foarte important cum pregătești tenul înainte de aplicare deoarece riști să obții un aspect făinos.

wonderblur 1La partea de prelungire a rezistenței machiajului pot spune că ajută. Sebumul iese la suprafață ceva mai greu. Aș spune că tenul rămâne mat cu până la două ore mai mlt. Mai jos avem lista de ingrediente, dacă doriți s-o studiați.
wonderblur ingredientePrețul pentru The Body Shop Wonderblur este de 93 de zile (30 ml), produsul putând fi utilizat 24 de luni de la deschidere.