tbs_oils_of_life_full_range
Dacă și tu ești ca mine, cel mai probabil îți promiți în fiecare dimineață, cu ochii semi-închiși, în drum spre serviciu, că în seara ce vine te vei băga la somn mai devreme. Totuși, faci ce faci și iarăși te prinde 12 noaptea cu ochii în telefon, la televizor sau în vreo carte pe care n-o poți lăsa din mână. Dacă ești împătimită a serialelor (ca mine) ai încă un dezavantaj când vine vorba se somnul de frumusețe.
Sunt convinsă că știi deja că tenul tău se reînnoiește cel mai mult între 11pm și 2am. Eu cred cu tărie că seara timpul se comprimă și nici n-apuci să-ți faci dușul că a trecut de mult de ora 11.

De-acum, însă, avem un aliat Oils of Life™ Intensely Revitalising Sleeping Cream de la The Body Shop.
Oils of Life Sleeping Cream

Cu o textură ușoară, se topește pe ten și ajută la revitalizarea acestuia în timp ce tu… visezi. “Masajul feței, gătului și decolteului înainte de a te băga în pat ajută la eliberarea toxinelor, a oboselii și a stresului acumulate pe parcursul zilei. Este important acest ritual noaptea, pentru că tenul se repară singur în starea sa cea mai relaxată. Acest ritual ajută la revitalizarea tenului și sporește strălucirea tenului. Crede-mă, nu te vei mai uita inapoi!”  – Vanda Serrador Expert Facial și în Îngrijirea Corpului pentru The Body Shop

Oils of Life™ Intensely Revitalising Sleeping Cream de la The Body Shop are la bază o combina,ie de 3 uleiuri din semințe – ulei din semințe de chimen negru din Egipt, ulei din semințe de macese din Chile, ulei din semințe de camelie din China – și 7 uleiuri esențiale – ulei de lavandă, ulei de geranium, ulei de lavandă hibridă, ulei din coajă de portocală, ulei de rozmarin, ulei din frunză de măghiran și ulei de mușetel roman

Astfel tenul tău se bucură de antioxidanți, acizi grași esențiali Omega 3 și 6 și de un conșinut bogat în acizi oleici nutritivi.

Prin programul Plantează o sămânță pentru viață The Body Shop își propune să planteze un milion de semințe în Cerro Blanco, Ecuador, împreună cu World Land Trust. Comunitățile locale vor continua să protejeze biodiversitatea prin cultivarea de copaci sănătoși în aceste zone degradate. Mai multe detalii puteți afla în magazine și online.

TBS_vitamina_e1
Gama Vitamin E, cea mai celebră și iubită gamă a brandului The Body Shop s-a îmbogățit cu două noi produse Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion și Vitamin E Moisture-Protect Emulsion SPF30 PA+++ .

Noile produse adăugate gamei au la bază noua formulă cu acid hialuronic de origine 100% naturală, ce vine în completarea puterii antioxidante a uleiului din germeni de grâu. Antioxidanții din uleiul de germenid e grâu protejează tenul împotriva radicalilor liberi, iat acidul hailuronic acționează ca un magnet care atrage de 1000 de ori greutatea lui în hidratare.

Loțiunea cu textură ușoară, de gel, Aqua Boost Essence Lotion se aplică pe ten după demachiere iar Vitamin E Moisture Protect Emulsion SPF30 PA+++ hidratează și protejează tenul de razele UV, ceea ce o face ideală pentru vară.

Oils of Life™ Intensely Revitalising Sleeping Cream – pret: 138 lei (50 ml)
Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion – preț 66 lei (160 ml)
Vitamin E Moisture Protect Emulsion SPF30 PA+++ – preț 69 lei (50 ml)

The Body Shop are pentru voi câteva sfaturi pentru un somn care să vă facă mai frumoasă:

  • dormiți pe o față de pernă din satin
  • legați-vă părul pe durata somnului
  • schimbați fața de pernă măcar de două ori pe săptămână
  • consumați cât mai puțină sare seara (sare : retenție de apă : pungi sub ochi)
  • și ultimul sfat, poate cel mai important, zic eu, este să meditați, să vă eliberați mintea de stresul de peste zi care cauzează erupții și riduri.

Legat de ultimul sfat, am pentru voi un clip de două minute și ceva, clip pe care mi l-a dat o bună prietenă. Ascundeți-vă într-un loc liniștit, așezați-vă într-o poziție comodă și ascultați-l foarte atent! Vă va ajuta, mai ales dacă ați avut o zi proastă.