Smoky Poppy Group

Pregătește-ți pielea pentru sărbătorile dragostei! The Body Shop îți aduce o aromă nouă care-ți va încânta pielea și simțurile! Gama Smoky Poppy conține extract din flori de mac culese manual din regiunea Ankara din Turcia, cu un parfum euforic ce îl va face pe iubitul tău să te dorească și mai mult.

Primul produs care mi-a atras atenția a fost apa de toaletă. Aroma persistă pe piele asemeni unei ape de parfum. Nu aș ști s-o descriu dar e ceva ce mă poartă cu gândul spre copilărie. E un miros cunoscut. Nu este mirosul macului de pe câmpurile noastre, acel miros care îți dădea dureri de cap, e ceva rafinat și jucăuș în același timp, floral și condimentat.
HR Smoky Poppy EDT-1 HR_INSPOPJ012

Mai apoi am luat remarcat scrub-ul pentru corp care conține semințe adevărate de mac. Ai fi tentată să-l guști dar să știi că nu este comestibil! Îmi amintește cumva de dragon fruit. 
Smoky Poppy B Butter Open 2949-088 HR_INSPOPJ016

Alte două produse care merită toată atențiasunt bombele de baie care au lisit o perioada din oferta The Body Shop iar acum s-au întors și uleiul de masaj, ideal pentru o seară romantică.

tbs bombe si ulei de masajȘi, cum colecție cu nume de floare nu putea să nu conțină și produse de machiaj, The Body Shop ne-a adus Pink Poppy Shimmer Cubes Palette și Yellow Poppy Shimmer Cubes Palette, farduri foarte pigmentate, în cantități foarte generoase și în culori vesele, ideale pentru sezonul cald și nu numai.

tbs 100

tbs 099

Oferă buzelor si pomeților o stralucire naturală cu primele rujuri stick The Body Shop. Bucură-te de culoare vibrantă și un rafinat aspect mat ca de catifea. Aceste produse pot fi folosite și pe pomeți.
LIP&CHK VELVET  tbs Poppy Universal: Răsfață-ți latura întunecată cu nuanța de negru ce se transformă adaptându-se la PH-ul unic al pielii tale oferindu-ți propria nuanță de mac.
LIP&CHK VELVET 50 POPPY UNIVERSALIar mica pensulă pentru blush, foarte moale și fină, este atât de dulce – are forma unei flori de mac!
Smoky Poppy Blush Brush HR_INSPOPJ034

Prețuri pentru gama Smoky Poppy:

Smoky Poppy Poppy Seed Scrub – cu semințe de mac pentru o exfoliere revigorantă (69 lei)
Smoky Poppy Body Butter – pentru o hidratare de vis (63 lei)
Smoky Poppy Shower Gel – bogat, negru și seducător pentru un răsfăț total al corpului (33 lei)
Smoky Poppy Body Lotion – lasa pielea dezirabil de fină (52 lei)
Smoky Poppy Bath Bombs – perfecte pentru o baie efervescentă (88 lei)
Smoky Poppy Massage Oil – pentru o experienta senzuală a întregului corp (75 lei)
Smoky Poppy Eau de Toilette – un mix captivant de condimente, esențe florale și note lemnoase (63 lei)

Poppy Mini Gift Set (63 lei) – mini gel de duș și mini unt de corp

Lip & Cheek Velvet Sticks (63 lei)
Poppy Universal Lip & Cheek Velvet Stick (63 lei)
Pink Poppy Shimmer Cubes Palette (98 lei)
Yellow Poppy Shimmer Cubes Palette (98 lei)
Poppy-inspired Blusher Brush (64 lei)

Eu vreau neapărat un set mini să fiu sigură că-l voi consuma până la ultima picătură. Voi?