NumisMED UREA

Azi vă povestesc despre o gamă de produse de îngrijire a pielii de-o vârstă cu mine. În 1982 numisMED a pornit în căutarea ceei mai bune formule de îngrijire a pielii uscate pornind de la uree ca ingredient de bază. De ce uree? Pentru că, fiind rezultată din degradarea proteinelor, ureea are o capacitate excelentă de a hidrata și catifela.

Iar când pielea uscată este afectată și de psoriazis, condiții diabetice sau neurodermatită ai nevoie de produse cu un procent ridicat de uree, pe lângă metodele de prevenție – evitarea produselor de curățare puternice pentru haine și corp, evitarea băilor fierbinți sau a expunerii la soare sau vânt.

Folosirea cu regularitate a produselor cu numisMED UREA poate susține și echilibra pierderea de umiditate, păstrând pielea hidratată și împiedicând uscarea acesteia.

Pe lângă ingredientul activ principal, produsele numisMED UREA conțin clorură de argint, panthenol și glicerină, ingrediente care ajută la rândul lor la refacerea țesutului epitelial. Produsele numis®med UREA fac parte din gama dermatocosmeticelor (fără parabeni, fără arome, fără substanțe parafinice, fără uleiuri volatile), reducându-se astfel riscul alergiilor și fiind testate dermatologic.

Gama conține:

  • Gel de duș 5% Urea, 200ml: catifelează și hidratează în mod delicat pielea extrem de uscată, calmând senzația de mâncărime și iritație;
  • Loțiune corp 5% Urea respectiv Lapte de corp 10% Urea 300ml: oferă hidratare intensă și îngrijire pentru pielea extrem de uscată, ale cărei descuamări provoacă mâncărime;
  • Balsam reparator pentru mâini 10% Urea, 75ml: eficient în îngrijirea, hidratarea și protejarea pielii uscate și dure a mâinilor. Pătrunde foarte rapid în piele și nu lasă film gras pe piele.
  • Balsam pentru picioare 10% Urea, 100ml: oferă îngrijire specială pentru picioarele extrem de uscate, aspre și crăpate, hidratând intensiv și catifelând pielea.
  • Unguent pentru călcâie crăpate 25% Urea, 50ml: acționează ca un pansament pentru călcâiele crăpate și bătătorite, prevenind infecțiile și crăpăturile.
  • Gel curățare pentru față&corp 5% Urea, 200ml: potrivit pentru o curățare delicată a pielii extrem de uscate, ce prezintă senzație de mâncărime.
  • Cremă de zi 5% UREA + Hyaluronic Acid, 50 ml: potrivită și ca bază de machiaj, aceasta va ajuta tenul sensibil și foarte uscat să-și mențină hidratarea și catifelarea
  • Cremă de noapte 5% UREA + Hyaluronic Acid, 50 ml: îmbunătățește hidratarea tenului sensibil și extrem de uscat, totodată reducând ridurile fine (datorită conținutului de acid hialuronic)
  • Mască pentru curățare intensă și Mască hidratantă 5% UREA, 2×8 ml: oferă o curățare în profunzime și echilibru tenului uscat
  • Șampon 5% UREA, 200 ml: curăță cu delicatețe și protejează scalpul extrem de uscat, ce prezintă mâncărimi precum și părul dificil și fin

Produsele numis®med UREA se comercializează în farmacii și în magazinele online.