cover_orly_breathableAu trecut mai bine de șase luni de când v-am arătat ultima manichiură și asta pentru că, oricât m-aș fi străduit, rar mi-am mai găsit timp și, mai ales, răbdare pentru unghii. Așa că am ajuns să am cuticule mai puțin arătoase și orice încercare de pozat manichiuri trebuia să implice minim o oră de Photoshop. Așa că am lăsat-o baltă.

Asta nu înseamnă că n-am mai cumpărat oje sau n-am mai dat iama prin colecție în căutare de nuanțe nebunești, în funcție de dispoziția mea.

Cu Orly am o relație veche, din vremea când mania ojelor era în floare. Între timp mi-a mai trecut (cu ojele în general), sau am învățat să fiu mai selectivă. Dar sunt în continuare pasionată de noutăți, de inovație, și vă dați seama că am fost maxim de curioasă să încerc o ojă cu o tehnologie care permite unghiei să respire, așa cum permit lentilele de contact ochiului să se oxigeneze (tehnologie similară).

Între noi fie vorba, era și cazul să se inoveze un astfel de produs pentru că de prea multe ori unghiile noastre au ajuns fragile și exfoliate din cauza aplicărilor repetate de oje în multiple straturi. Am auzit multe persoane spunând că nu au timp să-și facă mereu unghiile, că oja nu le rezistă, și atunci fie au renunțat definitiv la colorarea unghiilor, fie au ales metode care, în timp, deteriorează unghia și mai tare.

Advanced Oxygen Technology este o inovaţie revoluţionară Orly pentru unghii uscate, casante şi deteriorate. Tratamentul Orly Breathable permite oxigenului şi hidratării să penetreze unghia în profunzime. Similară tehnologiei lentilelor de contact, noua tehnologie Orly prin ingredientele sale cheie – Vitamina B5, Vitamina C si ulei de argan – hidratează, fortifică şi hrăneşte unghiile.

Orly Breathable permite unghiilor să crească sănătoase, puternice şi hidratate.

Lacul de unghii Breathable lansat pe piaţa din România de ROWE este simplu şi uşor de aplicat, iar datorită factorilor de aderenţă şi aditivilor de luciu, acesta nu necesită folosirea topului sau a bazei obişnuite. Manichiura este rezistentă, iar după înlăturarea ojei unghiile nu vor mai rămâne  terne sau degradate.

Formula complexă – all in one – Breathable este ideală pentru fortificarea unghiilor moi, subţiri şi fragile.

 

orly_breathable_set2 orly_breathable_set1
Nuanța Orly Breathable încercată de mine este Rehab, un bej-alb foarte cremos. Genul acesta de nuanțe a reprezentat mereu o provocare, atât pentru mine ca utilizator, cât și pentru companii, ca formulă, consistență, acoperire. De obicei astfel de nuanțe ba sunt prea transparente, și obosești tot aplicând straturi, ba prea concentrate, un strat fiind prea puțin, iar două prea mult, ajungând la aceeași problemă cu uscarea greoaie. După două utilizări pot spune că Orly au venit cu o formulă potrivită. Cu puțin efort s-ar aplica bine din primul strat, dar asta ar însemna să fiu maestră în dozarea produsului în pensulă, ceea ce nu e cazul. Ba iau prea mult, ba prea puțin, ba încarc unghia, ba fac dungi. Așa că soluția preferată de mine a fost să aplic mai întâi un strat subțire, cu ceva dungi și să revin cu un al doilea puuțin mai generos pentru uniformizarea acoperirii.

Din fericire se usucă foarte repede. N-am stat să cronometrez cele 8 minute. Oricum, pentru primul strat 8 minute mi se pare mult. Estimez că s-a uscat în maxim 4, la stratul inițial aplicat de mine. Cu al doilea a trebuit să fiu ceva mai atentă, că de fel reușesc să stric și ojele semipermanente. Am un stil de a-mi accidenta unghiile cum nu s-a mai văzut. De-asta am și renunțat la geluri sau semipermanente. La mine nu țin și pace. Decat daca ar fi din metal, probabil…

Pe rezistență se comportă bine, ținând cont că am și gătit, am și spălat vase. Alte oje ar sări după prima repriză de mâini sub apă. În weekend situația a fost ceva mai tristă, dar din cauza mea. Am umblat prin frig și m-am spălat cu apă rece, iar unghiile mele, cam deteriorate și puțin prea lungi, s-au rupt pe la colțuri și imaginea n-a fost una prea frumoasă. Plus că pe unele unghii aplicasem un strat cam gros (mi se întâmplă uneori la o primă folosire a unei oje, până mă prind cu dozajul) și pe una dintre unghii am reușit să dezlipesc întregul strat.

dav

Prețul pentru Orly Breathable Tratament+Culoare este de 62 de lei. Le puteți găsi aici.