maybelline_the_blushed_nudes
Azi vreau să vă povestesc despre paleta mea de farduri preferată din ultima perioadă – Maybelline The Blushed Nudes. Este paletă cu care m-am machiat zilnic de când o am și pe care o consider ideală pentru machiajul de zi cu zi. A fost cumpărată din impuls. Aveam ceva vreme de pierdut prin Cora Sun Plaza și am zis să dau o tură și pe la farduri. Știam de existența ei, însă nu avusesem ocazia s-o văd de aproape și să testez fardurile. Dar de cum am atins-o am știut că trebuie să o am.

De ce? Fardurile sunt extraordinar de cremoase și nu exagerat de sidefate. The Blushed Nudes de la Maybelline conține o combinație de nuanțe cu care poți realiza atât machiaje discrete, cât și machiaje mai intense, de seară. Am multe palete cu nuanțe cuminți, însă de cele mai multe ori nuanțele deschise din acestea merg spre metalic sau chiar au sclipici. Nu este cazul paletei Maybelline, care conține o grămadă de nuanțe mate sau ușor perlate.
maybelline_the_blushed_nudes_open
Fiind vorba de farduri cremoase, acestea se iau foarte ușor pe pensulă și se omogenizează („blenduiesc”) și mai ușor. Nuanțele potrivite pentru arcadă nu fac ca zona să lucrească exagerat (trend care mie-mi displace și care consider că este complet nepotrivit pentru zi). Dacă alegi să aplici o nuanță mai închisă în colțul exterior al ochiului aceasta aderă fără probleme.

De cele mai multe ori am ales să aplic mai întâi baza de machiaj (fondul de ten și pudra/concealer-ul) și nu am avut probleme cu fardul căzut pe față. De obicei aplic baza la final, tocmai pentru a evita murdărirea zonei de sub ochi.

Pe partea de rezistență nu am plângeri. Eu aplic fără excepție o bază pentru fardul de pleoape (Too Faced Shadow Insurance) care-mi garantează rezistența machiajului pe tot parcursul zilei. Totuși, dacă baza nu e lăsată să se usuce complet înainte de aplicarea fardurilor, pot apărea surprize neplăcute spre finalul zilei. Fardurile nu-și pierd din intensitate peste zi.
maybelline_the_blushed_nudes_swatches
Mai jos vă prezint machiajul purtat ieri, o improvizație, o plasare a nuanțelor pe pleoapă altfel decât o fac de obicei, inspirație de moment. Machiajul a fost realizat în mai puțin de 15 minute, ceea ce îl face ideal pentru aplicarea în zori de zi, înainte de plecarea la serviciu. De fel acord cca. 20-25 de minute machiajului dimineața. Și o fac cu cea mai mare plăcere, sunt minutele mele de răsfăț, de transformare, minute care mă ajută să mă privesc cu drag în oglindă pe tot parcursul zilei.

Pozele de mai jos pot fi mărite făcând click pe ele.
machiaj_maybelline_3
machiaj_maybelline_4 machiaj_maybelline_1 machiaj_maybelline_2
Paleta The Blushed Nudes de la Maybelline a costat 59 de lei în Cora Sun Plaza. În Kendra am văzut-o ieri cu 66 de lei. Dacă sunteți iubitoare de machiaje în tonuri neutre, diafane, The Blushed Nudes este pentru voi, iar eu v-o recomand cu drag.