Parcurgem încă o lună deosebit de friguroasă și mult mai agitată decât în alți ani. Nu știu cum rezistați voi, dar eu am cam obosit cu iarna și cu tot ce se petrece „în jurul” meu. De cele mai multe ori apelez la băi fierbinți și arome relaxante. Mă mir și eu cum am reușit să nu răcesc. Ajung mai rar pe blog, dar sunt convinsă că mă înțelegeți și că simțiți la fel ca mine.

Totuși, n-am putut să nu vă povestesc despre apele de toaletă Tesori d’Oriente, răsfățul aromat cu ingrediente exotice originare din cinci țări, de pe 3 continente. Ca să fiu și mai sinceră, nu puteam să ratez șansa de a pune pe blog pozele superbe de prezentare.

Tesori d'OrienteParfumul Aegyptus și misterele Egiptului antic
Egiptenii din Antichitate iubeau frumusețea și erau recunoscuți pentru măiestria de care dădeau dovadă în crearea parfumurilor folosite atât în ritualurile religioase, cât și în arsenalul de seducție al femeilor. Primele note ale aromei sunt de bergamotă, ylang-ylang și verzi-fructate alături de parfumul irisului, iasomiei și trandafirului, totul culminând cu notele oriental-lemnoase care persistă timp îndelungat pe piele. Laptele de papirus și crinul de Nil sunt ingredientele esențiale ce redau farmecul Egiptului din vremea Cleopatrei.
Tesori d'Oriente Aegyptus
Povești din Yemen cu parfumul Royal Oud constituie o contopire de arome orientale – piper, frezie, mandarină, inima bogată dezvăluind aroma de cuișoare şi piersică, totul culminând cu notele de bază – miere, note lemnoase, chihlimbar și condimente. Uleiul de susan și aroma de lemn de oud sunt ingrediente ce scot parfumul din „rutina”.
Tesori d'Oriente Royal Oud
Aproape de Maroc cu parfumul din gama Hammam aduce laolalta note de vârf de mandarină și flori de migdale cu un mix delicat de flori de portocal și iasomie. Notele de bază sunt vanilia și notele lemnoase de ambră și mosc. Ingredientul esențial prețios al acestei arome este uleiul de argan.
Tesori d'Oriente Hammam
Grecia și Floarea de Lotus (Fior di Loto)
Parfumul Tesori d’Oriente Floare de Lotus surprinde inițial cu arome de portocală și piersică, ce se alătură notelor de iasomie, tuberoze și lăcrămioare, lăsând pe piele ultimele adieri de vanilie, mosc și lemn de santal.
Tesori d'Oriente Fior di LotoCălătorie în Tibet cu parfumul din gama Mosc Alb (Muschio Bianco)
Inspirată din înălțimile Tibetului vine o comoară neprețuită: moscul alb, aroma sublimă și inconfundabilă care ne poartă într-o lume a senzualității și armoniei, un echilibru perfect de stări. Notele de iasomie și aldehidele sunt cele care deschid călătoria Tesori d’Oriente Mosc Alb în Estul Asiei, o călătorie ce continuă cu notele de trandafir și se încheie victorios cu notele lemnoase și moscate. Aroma de mosc alb este varianta pe care o prefer eu.
Tesori d'Oriente Mosc Alb
Fiecare apă de toaletă (EDT) Tesori d’Oriente – 100 ml are un preț recomandat de 26,04 lei. Puteți achiziționa produsele Tesori d’Oriente, de cele mai multe ori la promoție, de aici.