perfectil_

Cosmetica decorativă – machiajul – are nevoie, înainte de toate, de o „pânză” frumoasă și sănătoasă. Pe lângă o rutină de îngrijire bine pusă la punct și potrivită tipului nostru de piele, corpul are nevoie de vitamine și minerale pe care de multe ori nu le luăm din alimentație în cantitate suficientă. La acestea se adaugă un stil de viață dezordonat și nelipsitul stres care nu face altceva decât să producă stres oxidativ în corp. Pielea își pierde elasticitatea, unghiile devin casante și exfoliate, părul cade.

Perfectil este produsul care vine în ajutorul frumuseții părului, pielii și unghiilor. Formula complexă, bazată pe cercetări științifice, conține 20 de nutrienți esențiali în sănătatea organismului:

Ingrediente “cheie” pentru păr precum  Biotină (combate alopecia și albirea părului), Cupru (rol în formarea foliculilor de păr și în generarea rezistenței), Magneziu, Zinc, Iod

Nutrienți speciali pentru piele Mangan (vital pentru o piele sănătoasă), antioxidanți, vitamina C, vitamina E (protejează împotriva radicalilor liberi), extract de sâmbure de strugure

Formulă benefică pentru sănătatea unghiilor: Zinc (împiedică apariția petelor albe de pe unghii), Fier,  L-Cisteină (necesară în creșterea unghiilor), vitamina C.

Conceput special să suplinească procesul de îngrijire zilnică, Perfectil este este un supliment alimentar care se poate folosi și pentru sănătatea generală a organismului, nefiind necesară administrarea unui alt supliment nutritiv în același timp.

Produsul este recomandat la orice vârstă atât femeilor, cât și bărbaților. De asemenea, poate fi folosit și de mamele care prezintă simptome de cădere a părului și fragilitate a unghiilor după naștere.

Perfectil se găsește în farmacii la prețul de 38 lei sau online aici.