dav
Cel mai stupid și iresponsabil vara este să eviți protecția solară în ideea că nu te vei mai bronza. De felul meu n-am înțeles niciodată obsesia oamenilor pentru piele neagră. Poate din cauză că natura mi-a dat o piele creolă care fură soare din orice colț și cu orice cremă. Ca să fiu sinceră, nici nu-mi place nuanța mea de bronz. Este ceva între gri murdar și maro stricat, în niciun caz ciocolatiul acela după care aleargă toată lumea și pe care, oricum, sunt de părere că îl obții cel mai eficient și rapid cu ajutorul autobronzantelor. Am remarcat în ultimii ani că autobronzantele reprezintă o categorie de produse care se bucură în urma cercetării și inovației. Astfel că riști din ce în ce mai puțin să te alegi cu piele pătată. Poate pentru că din ce în ce mai mulți oameni înțeleg riscurile expunerii prelungite la soare, fără o protecție adecvată și aplicată suficient de des.  În plus, nu văd care ar fi problema cu pielea albă. Mie mi se pare foarte frumoasa!

Dar, din când în când, mai nimeresc și eu pe la plajă. Trebuie să recunosc că nici pentru mine aplicatul cremelor cu protecție solară nu-i cea mai mare plăcere. Mereu rămân cu mâinile unse și, de la un punct încolo când toate prosoapele sunt mai mult sau mai puțin umede, nu mai reușești să te ștergi pe mâini așa de bine. Tocmai de aceea, cu o zi înainte de vizita la ștrand m-am bucurat tare mult că a sosit la mine Photoderm MAX Brume SPF 50+. Este vorba de un produs de protecție solară cu fotoprotecție foarte înaltă, ce se aplică din orice poziție, nu necesită întindere, este ideal pentru activitățile sportive, are un efect revigorant și este 100% transparent.

Combinația brevetului BIOPROTECTIE CELULARĂ® și a filtrelor UVA / UVB stimulează apărarea naturală a pielii împotriva soarelui. Grație dispozitivului de aplicare, Photoderm MAX Brume SPF 50+ nu necesită întindere și se aplică foarte ușor, din orice poziție, doar prin pulverizare. Este ideal inclusiv pentru bărbați și zonele cu pilozitate.

Photoderm Max Brume SPF 50+ poate fi aplicat inclusiv pe pielea umedă, este foarte rezistent la apă și ideal pentru activitățile sportive. Are un efect revigorant și este 100% transparent. Pielea este protejată atât în interior, cât și în exterior. Într-un mod durabil.

Ieri am ales un ștrand care mi-a oferit ocazia de a sta la umbră, sub copaci. Cum ziceam și mai sus, pentru mine bronzul nu este o prioritate vara, sănătatea pielii este. Totuși, pentru momentele în care am decis să îmi ud pielea în piscină, Photoderm MAX Brume SPF 50+ a venit la fix – rapid, ușor, persistent pe piele. A râmas pe piele și după ce am ieșit din apă.

Trebuie să menționez că este uleios, lăsând la suprafața pielii un film gras. Însă marele plus este că filmul uleios se menține și dacă decizi să apelezi la un duș cu apă călduță (evident, cu condiția să nu folosești un gel de duș). Nu uitați că trebuie aplicat de la o distanță de 20 cm dacă nu vreți să se scurgă pe piele! De asemenea, v-aș recomanda să fiți mai ferite de vânt sau să vă poziționați astfel încât acesta să nu vă fure tot produsul pulverizat 🙂

M-am întors acasă cu pielea normală, fără senzație de încins. Iar după bine-meritatul duș am aplicat spray-ul BiodermaPhotoderm Apres-soleil SOS Intense Soothing Mist care este, de departe, favoritul meu. Cu greu m-am abținut în ultimele luni să nu-l folosesc după duș pe post de cremă de îngrijire. Vara îl iubesc și mai tare și ar fi fost risipă să-l folosesc în sezonul rece.

De dimineață îmi simțeam pielea moale, fină, hidratată. Mai detaliat despre el am scris aici.dav

Voi ce fel de produse de protecție solară preferați?