Phytodensia

Vorbim despre produse antiâmbătrânire pentru ten, mâini, corp. Cercetăm ingrediente, testăm inovații, ne dorim să arătăm mereu tinere și frumoase. Părul are parte și el de ședințe de coafat, vopsit și tratamente speciale. Dar v-ați gândit vreodată la tratamente anti-aging (antiâmbătrânire) pentru scalp și fibra capilară?

Din păcate timpul nu iartă nici această porțiune a pielii noastre. Părul își pierde din forță, din vitalitate, ajungând să fie fin, fragil și fără densitate.

Phytodensia este gama de produse de îngrijire a părului și a scalpului care ajută la refacerea densității părului. Vernonia și extractul de struguri revitalizează scalpul, favorizând creșterea armonioasă a firului de păr. Acidul hialuronic și colagenul din salcâm completează formula șamponului Phytodensia pentru un păr mai puternic și mai rezistent.

Phytodensia Sampon revitalizant anti-aging
Formula îmbogățită cu extract de vernonia (ingredient prețios, recoltat manual de pe platourile înalte din Madagascar) și extract de struguri (ingredient activ cu acțiune de întinerire) șamponul combate efectele îmbătrânirii naturale a scalpului, dezvoltând un mediu favorabil creșterii firului de păr plin de vitalitate.

Acidul hialuronic pătrunde până în interiorul fibrei capilare, iar colagenul din salcâm îmbogățește formula îmbrăcând cuticula și refacând volumul părului. Șamponul curăță blând oferind părului strălucire și volum.

Phytodensia masca revitalizantă anti-aging

Textura fluidă și lejeră a acestei măști favorizează absorbția ingredientelor active (extract de veronia, extract de struguri și acid hialuronic) la nivelul firului de păr, conferindu-i volum și substanță fără s-l încarce. Pentru rezultate optime se recomandă utilizarea măștii Phytodensia alături de șamponul și serul din aceeași gamă.
PhytodensiaPhytodensia ser revitalizant anti-aging cu formulă leave-in
 acționează atât la nivelul scalpului cât și asupra morfologiei fibrei capilare pentru a reda părului aspectul sănătos. Serumul are o consistență lichidă, deloc uleioasă și se aplică folosind pipeta, după care se masează ușor. Nu se clătește. Pentru rezultate satisfăcătoare se recomandă utilizarea de trei ori pe săptămână.

Produsele Phyto Paris sunt  disponibile în Farmaciile Help Net și pe www.farmaciaonline.ro.