sun juice pigmentare si protectie_

Ce-ai zice dacă ți-aș spune că există o băutură care te ajută să te bronzezi și, în același timp, oferă celulelor corpului tău ajutor în lupta cu stresul oxidativ? Și, în plină vară, ți-aș mai spune și că are un gust fructat și răcoritor? Dacă faci parte din gașca mea, a celor care evită să stea la soare cu scopul colorării pielii, produsul pe care urmează să ți-l prezint este pentru tine.

Aceasta se cheamă Biocyte Sun Juice® Activ Pigmentare și protecție și face parte din gama de produse Beauty Food.

Biocyte Sun Juice® Activ Pigmentare și protecție conține cupru care contribuie la pigmentarea pielii, tirozină care este un pigment natural al pielii, iar asocierea dintre zinc, cupru, seleniu și vitaminele C  și E constituie un puternic antioxidant.

Produsul se consumă în amestec de 3 măsuri de pudră cu 250 ml de apă, de 3-4 ori pe zi. Recunosc că m-am delectat cu băutura cu gust fructat seara, profitând de faptul că nu conține zahăr. M-am putut abține de la sucurile nocive și am savurat o băutură dulce fără să mă simt vinovată. Cel mai mult îmi place să las amestecul de apă cu pudră minim 30 de minute la frigider. Spre deosebire de combinația cu apă la temperatura camerei, după lăsarea la frigider gustul tinde spre natural, izul de pudră dispărând. Pentru amestecare folosesc un shaker, ceea ce vă recomand și vouă. Amestecatul cu lingurița nu este suficient pentru obținerea unui lichid gustos.

Pigmentarea este stimulată și de extractele de morcov și sfeclă roșie, pudra de Anatto (plantă folosită de nativii americani pentru a-și colora fața în roșu sau pentru a obține ruj de buze), pudra de căpșune și extras de frunze de crăițele.

Nutricosmetica este un concept care îmbină principiile nutriției cu cele ale frumuseții, sub forma nutricosmeticelor, cunoscute și ca suplimente de frumusețe sau produse de frumusețe. Nutricosmeticele sunt produse de înfrumusețare care includ suplimente alimentare, băuturi și alimente de înfrumusețare, ce pot fi găsite sub formă de capsulă, tabletă, lichid sau produs alimentar. Acestea se adresează îmbunătățirii, regenerării sau sănătății părului, unghiilor și pielii (formule anti-aging, de combatere a petelor pigmentare etc) – susținerii frumuseții din interior.

Nutricosmetica, metoda de infrumusețare promovată de Biocyte a fost lansată inițial în Japonia, apoi în SUA. Deoarece frumusețea vine din interior, Biocyte ne ajută sa ne păstrăm tinerețea, sănătatea și vitalitatea.

Biocyte dispune de o paletă larga de produse, brandul fiind prezent piața din România cu produse anti-aging, cu efect de lifting sau orientate către sănătatea firului de păr, având la bază acid hialuronic, colagen și respectiv keratină. Mai jos un mic wishlist al meu. Și pe primul loc e colagenul.
biocyte_collagen_ellastine_hyaluronic

Produsele Biocyte sunt disponibile în farmaciile Help Net selecționate și pe www.farmaciaonline.ro.

Eu voi continua să consum Biocyte Sun Juice® Activ Pigmentare și protecție până voi epuiza cele 140 de grame de produs și vă țin la curent cu evoluția culorii pielii mele. Ce spuneți, ați încerca un… bronz la pahar?