mdeZâmbesc când mi-amintesc cât de mult timp am crezut că genele false sunt de unică folosință și cât de scumpe mi se păreau în acest caz. Totuși, când machiezi alte persoane genele false chiar sunt de unică folosință (cu mici excepții – prietenele apropiate care ți le aduc înapoi să le mai folosești o dată, tot pe ele) și atunci genele false nu ți se mai par chiar ieftine. Acum mai bine de un an am încercat să cumpăr gene false de pe site-urile chinezești dar eșecul a fost maxim. Nu vorbesc de pierderea de bani (1-2 dolari nu înseamnă tocmai o avere) cât despre dezamăgirea că nu le-am putut folosi. Nici nu știu cui i s-ar putea potrivi niste gene false bandă foarte lungi și rigide la bază. Nici măcar cu un lipici de gene foarte puternic nu le pot aplica.

Acum vreo două luni am decis să mai dau o șansă site-ului Aliexpress. Am analizat bine pozele și am ales setul de 5 din imaginea de mai sus. Au sosit în cca două săptămâni și surpriza a fost una foarte plăcută. Sunt moi, foarte flexibile și suficient de scurte spre colțul interior al ochiului încât să le poți regla din forfecuță în funcție de efectul dorit sau de forma ochilor persoanei pe care le aplici.

De exemplu, în imaginea de mai jos puteți observa că mi-am dorit un efect discret, o ușoară accentuare a privirii și, astfel, am ales să le tai pe jumătate și să le aplic spre coada ochilor. Mi se pare o opțiune ideală când modelul are ochii mai mici și nu vrei să exagerezi.
gene_false_s5
În weekend Simona a vrut un machiaj mai dramatic, așa că am apelat la ultima pereche pe care o mai aveam în set.  Am tăiat cam o treime din partea exterioară a genelor și, într-un moment de inspirație, am decis să aplic bucățelele rămase spre coada ochilor. Efectul a fost wow. Mai mult, rămăsese lipici și din ambalajul inițial și puțin lipici neuscat complet la baza genelor proaspăt aplicate, așa că n-a mai fost nevoie să mai aplic lipici. Au rezistat 12 ore și ar mai fi rezistat destul, dacă nu era 5 dimineața…

Scuzați calitatea pozelor. Sunt făcute cu telefonul.
davdav
Consider că am făcut o super afacere. Vorbesc de 5 perechi de gene false pentru 1,13 dolari (în total!). Setul îl găsiți aici. Cum spuneam, au ajuns în cca. două săptămâni.

Acum la cea de-a doua comandă am ales același seller și am adăugat setul de mai jos, 1,8 dolari pentru 5 perechi de gene false bandă. Este vorba de produsul de aici. Sunt tare încântată de ele. Sunt moi și foarte flexibile și, dacă le tai, seamănă cu Ardell Accent 318 pe care sub 15 lei/perechea nu prea le găsești. Nici nu contează dacă aceste gene de pe Aliexpress sunt sau nu din păr natural, de vreme ce sunt atât de moi și ușor de aplicat/purtat.

davardell_accentAșadar, dacă vă doriți gene false bandă ieftine și bune apelați cu încredere la Aliexpress. Nu uitați că Aliexpress vă ia banii de pe card numai în momentul în care confirmați că ați primit produsele. În momentul plasării comenzii banii doar se blochează. Atenție, confirmarea voastră de primire de la ridicarea coletului ajunge foarte repede la seller, așa că nu încercați să mințiți că nu ați primit comanda, dacă ați primit-o. Deși în dreptul produselor se precizează că ajung în 25-29 de zile, eu n-am așteptat niciodată mai mult de două săptămâni.

Pe lista de testat mai sunt și acestea, demi whispies, cu efect natural.
Am încercat și genele false magnetice ieftine, însă nu le-am putut folosi. Magneții nu sunt plasaâi fix pe margine și arată dubios. Dacă ar fi să mai încerc gene false magnetice aș merge pe varianta Ardell, chit că-s vreo 80 de lei. Pot fi folosite de zeci de ori.

Spor la cumpărături!
P.S. Coletele ajung la poșta normală, însă nu puneți comenzi mai mari de 10 dolari să n-aveți surprize la taxe vamale.