DSCN1857
Cu brandul APIVITA m-am întâlnit prima dată acum trei ani, la recomandarea unei prietene care se îndrăgostise de scrub-ul cu ulei de măsline, acesta fiind primul produs încercat de mine. Au urmat demachiante, șampoane, măști pentru ten, balsamuri de buze și… multă iubire. Și cel mai mult am îndrăgit cremele cu protecție solară SPF 50 (review aici) și cu SPF 30 (review aici).

Cred că rare au fost momentele în care n-am avut un produs APIVITA în casă, măcar că a fost vorba doar de pliculețele cu măști pentru ten pe care le-am tot rotit și probabil le-am încercat pe toate.  În perioada aceasta, când facem liste de cadouri, produsele APIVITA ne așteaptă cu o ofertă foarte bună – 2 plus 1 gratis. Și, dacă aveți drum prin Sun Plaza, cu puțin noroc primiți și un voucher de 20% reducere valabil pentru mai multe branduri, printre care și APIVITA.

Acum că am epuizat zona de shopping la… ofertă… vă aduc o veste și mai bună: APIVITA a deschis primul magazin în București -THE APIVITA STORE, la primul etaj din Băneasa Shopping City.

Evident, și aici puteți găsi oferta 2 plus 1 gratis și multe, multe produse interesante, chiar și produse pentru bărbați. Dar, ce m-a impresionat pe mine a fost gama cu miere grecească de cimbru, gama pe care am trecut-o pe lista de cadouri pentru femeile din viața mea, mai ales acelea care preferă îngrijirea cu 96% ingrediente naturale.
apivita miereDesignul noului magazin este aliniat conceptului de bază al tuturor magazinelor APIVITA din întreaga lume, cuprinzând filozofia unică, valorile și sursele de inspirație ale companiei. Într-un loc special, clientul poate experimenta puterea naturii, secretele societății albinelor, bogata floră grecească și abordarea holistică a sănătății și frumuseții.

În interiorul magazinului APIVITA puteți găsi 300 de produse de înfrumusețare și îngrijire pentru femei, bărbați și copii, produse naturale, eficiente și holistice, ce există la momentul actual în întreaga lume.

Intrând în magazinul APIVITA, vizitatorul va fi întâmpinat de o masă lungă, simbolul celebru al ospitalității grecești, pe care se va afla întotdeauna o ceașcă de ceai cald cu miere, expresie a înțelepciunii, științei și naturii Greciei.

Modelele de inspirație APIVITA – flora bogată a Greciei, societatea albinelor și abordarea holistică a lui Hippocrate asupra sănătății și frumuseții – au fost folosite în cel mai bun mod pentru a crea cele mai inovative, naturale și eficiente produse.

Produsele APIVITA sunt create în fabrica Bioclimatică din Markopoulo, Attica, Grecia și sunt disponibile în farmacii si magazine proprii din Grecia și alte 14 țări din lume.

Mai multe detalii  găsiți pe www.apivita.com și https://www.facebook.com/Apivita.Ro.
DSCN1887