Poze vechi, draft de o mie de ani. E cazul să îmi pun degetele în mișcare și să vă povestesc despre produsele consumate în ultimele luni. Nu de-alta, dar deja se adună seria nouă și eu nici n-am apucat să vă povestesc despre aceasta. Trec rapid la subiect că am cate ceva de zis pe la fiecare și nu e cazul să vă pierd vremea.

antiperspiranteDeodorantele B.U. In Action m-au cucerit definitiv și iremediabil. Nici nu contează foarte tare mirosul, toate îmi plac. Sunt foarte ușor de folosit, nu trebuie să aștepți să se usuce, nu lasă urme albe, protejează indiferent de temperatura de afară sau de cât de activă ești. Mi-am mai luat două ca să fiu sigură că am. Vi le-am și arătat pe Facebook. Lady Speed Stick e favoritul din toate timpurile, mai aveam unul prin baie și într-una din vacante l-am terminat. Mă enervează că se aplică umed, dar pe partea de protecție și de urme pe haine nu m-a dezamagit niciodată.
geluri de dusAtoderm, gel de duș, consumat mai mult pe pensule. Și nu că n-ar fi bun și pentru mine, doar că, neavând piele sensibilă, nu simt nevoia să folosesc produse delicate, mă arunc lejer la produse foarte parfumate și fac din duș și o plăcere a mirosului. Dolce Saponaria trebuia să fie un deliciu cu zmeură. Din păcate a fost un lichid mult prea colorat (la propriu, făcea spumă roz) și departe de a fi hidratant. L-am consumat ca săpun de mâini. Păcat de sticlă care e foarte drăguță și elegantă. Crema de duș Marionnaud 24 Grenade Passion a fost o plăcere, chiar și pentru soțul meu care detestă cremele de duș, spunând că nu se limpezesc bine. Și parfumată, și hidratantă, numai bună! B.U. In Action Yogurt & Papaya, frățiorul de colecție al deodorantelor de mai sus, a fost un deliciu hidratant. Mi-a plăcut tare mult și mi-am amintit că mai am unul. Abia aștept să-l… „demarez”!clear

Eu şi scalpul meu sensibil… poveste fără sfârşit. După ce au schimbat formula pentru Clear Volume Maxx am trecut la Clear 2 în 1 pentru bărbaţi. Tare mult mi-a plăcut, parcă era mai blând şi mai hidratant decât cel pentru femei. Am mai consumat un tub după acesta dar săptămâna trecută, când să-l iau din nou… surpriză! IARĂŞI au schimbat formula! Foarte „fericită” m-am simțit. Ingredientul pe care îl vizez eu este zinc pyrithione (n-are sens să îl traduc, din moment ce așa se găsește scris pe toate etichetele). Îl alerg de mă ia amețeala. Mai nou l-am ochit într-n Head&Shoulders dar parca scalpul meu începe să fie cu mâncărimi. Not good…

Dar să vă mai zic una tare. Când mă întorceam de la Londra, la controlul de bagaj, li s-a părut ceva suspect în borseta mea cu cosmetice. Mi-au scos trolerul pe altă bandă! Ce produs credeți că era suspect? Sticluța în care pusesem Clear 2 în 1! Au luat mostră din el să bage la analize. Să fie de vină zinc pyrithione? Hmmm… dubios!

luxeWella Luxe Oil. Iubit, lăudat și, în sfârșit terminat. Mai am o grămadă de seruri, dar acesta rămâne, cu siguranță pe listă. Și e pe lista de cadouri pentru doamnele dragi din viața mea. Merită toți banii.

masti de parMască de păr Planet Spa cu extract de caviar de la AVON – îmi place, face ce trebuie, adică hidratează și lasă părul lucios. Nu e prima și, mai mult ca sigur, nici ultima. La fel și surata ei, Planet Spa cu unt de shea, tot AVON. L’Oreal Elseve  Ulei Extraordinar e ok, dar pe părul meu nu a făcut minuni. Adică o văd mai potrivită pe un păr uscat, blond, degradat. La mine a fost ca un balsam. Mi-ar fi plăcut să-mi lase părul moale, cum o făceau pe vremuri produsele Elseve și Pantene. Nu fu să fie…
produse de fataDemachiantele bifazice nu-mi lipsesc din baie. Cumpăr ce e la ofertă. Toate mi-au plăcut până acum, fără excepție. De când am făcut aceste poze aproape că am mai dat gata un Nivea. Și Garnier va mai reveni în rutina mea.

Acum pauză pentru Bioderma Sebium Global. Așa rău îmi pare câ nu am apucat să scriu despre ea, când ea mi-a redat tenul sănătos… Sunt la a doua, dar n-o mai folosesc chiar zilnic (nerecunoscătoare, știu), doar că acum spre toamnă simt nevoia de ceva mai multă hidratare și ceva mai puțin tratament. Nu renunț la ea, o aplic când tenul dă semne că ar vrea s-o ia razna și totul revine la normal. În ultima vreme testez niște fonduri de ten care au nevoie să fie aplicate pe o piele foarte bine hidratată (Illamasqua Rich Liquid Foundation și Estee Lauder Double Wear). Sebium Global, deși cu un gramaj mic și consistență fluidă, ține o grămadă. E produsul care te învață cum să îl folosești, în sensul că dacă depășești doza de două-trei picături fie înțeapă, fie se cojește. Așa că să nu vă sperie gramajul mic.

sampon si balsamProdusele Ziaja sunt printre preferatele mele. Când le văd în magazine mereu mă mai agăț de câte unul, dar cele două de mai sus nu prea m-au încântat. E vorba de un balsam de păr la care m-a deranjat mentolul (preferinte personale, abia tolerez mentolul în pasta de dinți, în altele n-are ce căuta) și de un șampon antiprurit. Scalpul meu sensibil, din nou… Se pare că niciun șampon fără zinc pyrithione nu-i priește, și pace! Aceeași poveste și în cazul șamponului Elseve Ulei Extraordinar care a fost minunat pe lungime dar de groază pe scalp… Balsamul Elseve Ulei Extraordinar a fost ok, dar, la fel ca și masca de mai sus, nepotrivit părului meu natural și sănătos.
sapun lichidSăpunul de mâini Fa Sensual cu ulei de argan, marula și migdale. Pare că am vreo obsesie? Nehh…. Îl am de la eMAG, dar l-am găsit și în Kaufland. Îl voi mai cumpăra pentru că e foarte delicat cu pielea mâinilor și miroase plăcut, discret.
vechi
În ultima poză am produse vechi, vechi, vechi. Scrubul Sabon Rose Tea până la urmă, ca un semn, mi s-a vărsat în cadă. S-o fi săturat și el să stea abandonat, așa cum se întâmplă cu multe produse care îmi plac mult, dar pe care mă zgârcesc să le folosesc ca să le țin mai mult. E un scrub eficient, plăcut parfumat, care lasă pielea hidratată, datorită uleiului din compoziție. Când îl voi cumpăra din nou mă voi întoarce la varianta cu lavandă și mere care mi-a plăcut mai mult.

Nizoral mi-a mers o vreme. Acum e frecție la picior de lemn. Deo roll-on cu floare de bumbac de la Yves Rocher a fost super la vremea lui dar cred că expirase deja de câteva luni. Mai era foarte puțin, nici eu nu știu de ce-l mai țineam…

Cam atât despre produsele consumate. Voi ce produs veți cumpăra din noi, dintre cele terminate recent?