Fie că pleci în vacanță sau ieși cu bicicleta în parc, nu uita de protecția solară. Te vei feri astfel de urmele inestetice de haine, dar mai ales de arsurile solare, alergii sau îmbătrânirea prematură a pielii. Să nu mai vorbim de bolile cu adevărat grave care îți pot pune viața în pericol, cum ar fi cancerul de piele.

Dacă vrei să optezi pentru produse cu ingrediente naturale, L’Erbolario poate fi alegerea ta. Acestea conțin substanțe naturale hidratante, hrănitoare, sunt ușor de aplicat, asigurând atât protecție solară cât și un bronz de invidiat. Personal nu sunt adepta pielii bronzate, dar aici este vorba și de pigmentul meu natural – mă bronzez rapid și uniform chiar și cu protecție solară, foarte rar am parte de arsuri. Mi s-a întâmplat o singură dată în ultimii ani pentru că făceam snorkeling și am uitat efectiv să mai ies din apă să reaplic protecția solară. În plus, nici nu purtam ceva foarte rezistent la apă. Dar știu că multe dintre voi vă doriți piele închisă la culoare, mai ales cele albe ca laptele, care vă înroșiți și vă ardeți rapid la plajă. Voi trebuie să aveți mare grijă la produsele pe care le folosiți și la frecvența aplicării acestora.

SpraySole cu ulei de argan și extract de goji SPF30 este un produs rezistent la apă, oferind un efect extrem de revigorant. Proprietățile sale antioxidante conferite de uleiul de argan și extractul de goji fac din acest fluid un aliat în păstrarea tinereții pielii. În plus, oferă o protecție ridicată ideală și pentru primele zile de plajă. Eu l-am purtat în parc, când am ieșit la plimbare sau cu bicicleta. Are o consistență de lapte, fiind foarte ușor de întins. Pătrunde rapid în piele, nu lasă film gras și, mai important, mai ales în zilele cu vânt puternic sau la aplicarea în casă, nu lasă acel nor de produs care te face să te întrebi cât din ce ai pulverizat a ajuns efectiv pe piele.  L’Erbolario SPF 30

Unguent superbronzant cu morcov, coajă verde de nucă&aloe vera FĂRĂ FILTRE pare conceput special pentru mine, că tot vă spuneam mai sus că am o piele care se bronzează ușor și nu se arde. Acesta este dedicat persoanelor care au pielea închisă la culoare şi rezistentă, iubitoare de soare, dar şi tuturor celor care doresc să-şi intensifice cât mai mult bronzul obţinut deja. Fără filtre de protecţie solară, este oricum bogat în elemente nutritive şi calmante, pentru a asigura confort şi splendoare pielii, în timpul şi după expunerea la soare. Eu l-aș păstra pentru picioare. Cui nu-i plac picioarele bronzate? Dar l-aș aplica STRICT la final de zi, când soarele și-a pierdut foarte mult din intensitate. Dacă decideți să-l încercați vă sfătuiesc să procedați la fel.

L’Erbolario unguent superbronzantProdusele L’Erbolario sunt disponibile exclusiv în farmaciile Sensiblu. Mai multe informații despre gama L’Erbolario puteți găsi pe pagina de Facebook a brandului.