wycon gel eyeliner1A venit vremea să vorbesc despre produsul meu favorit de machiaj din ultimele două săptămâni: Wycon Intense Waterproof Eyeliner în nuanța 04 Melanzana care face parte din colecția Wild Escape, ediția limitată de vară a brandului. Mai pe românește am putea spune tuș sub formă de gel, rezistent la apă.

Încă de când am văzut noile tușuri gel de la Wycon am vrut neapărat să le încerc.  Am căutat repede swatch-uri și am găzit poza de mai jos pe acest blog. Manică fiind când vine vorba de nuanțe (spre) vișinii, era evident că voi alege cea de-a patra nuanță.

wycon swatchesEyeliner-ul gel Wycon vine ambalat într-un borcănel de sticlă, cantitatea fiind de aproximativ 3 grame (comparând cu un alt tuș cremă pentru că nu am găsit scris nicăieri gramajul, nici pe cutie, nici pe recipient). Nuanța este de mov-vișiniu. Mai mult mov decât vișiniu însă destuul de închis pentru a fi purtat la majoritatea machiajelor fără să iasă în evidență foarte tare din punct de vedere al culorii.

Consistența este, așa cum îi spune și numele, de gel. Nu este absolut deloc uscăcios. Se ia foarte ușor cu pensula si nu face firimituri.
wycon gel eyeliner2Când vine vorba de aplicare, nu am avut nici cea mai mică problemă cu el. Folosesc o pensulă subțire cu care îmi este foarte ușor să „pictez”. Pot obține codițe foarte subțiri sau dramatice și nu am întâmpinat situații de genul aglomerărilor de produs care te obligă să îngroși linia trasată pentru a le masca.
swatch wyconCum spuneam, l-am combinat la diverse nuanțe, de la vișiniuri și movuri pănă la maro-vișiniu.
selfie wyconL-am folosit și pe alte persoane sub și peste lipiciul de la genele false ori pentru simpla evidențiere a liniei genelor. În imaginea de mai jos puteți vedea cât de frumos s-a potrivit cu auriul minunat din paleta Dolce Vita, Charlotte Tilbury
cristina wycon2Nu v-am zis cât de rezistent este. Ei bine, este uimitor de rezistent. Dovadă cât m-am chinuit să corectez un machiaj când mi-am dat seama abia după câteva ore că doar la un ochi mersesem până spre colțul interior. M-am luptat mult să șterg excestul dar fără succes. Nu se scutură, nu se strânge, nu se transferă pe pleoapa superioară. În plus, se usucă foarte, foarte repede, așa că mare grijă la greșeli!

Să nu mai zic că se „pricepe” foarte bine la acoperit lipici de gene false!

Produsul costă 50 de lei. Inițial mi s-a părut scump dar acum vreau să mă întorc în magazin și să cumpăr și varianta verde-turcoaz închis, antepenultima. În magazin mi-am spus că n-aș purta-o dar, între timp, am văzut niște combinații superbe care ar putea s-o includă. Wycon Intense Waterproof Eyeliner este valabil 12 luni de la deschidere. Deocamdată n-a dat niciun semn că ar vrea să se usuce.

Vouă vă plac tușurile gel? Ce nuanță ați alege de la Wycon?

P.S. Am mai scris despre produsele Wycon aici.