Yves Rocher Absolute Mat Luna trecută Yves Rocher a lansat gama de rujuri ABSOLUT MAT. Am avut un concurs pe Facebook care a fost foarte bine primit de către voi, iar acum a venit vremea să vă spun câteva cuvinte despre aceste produse și despre nuanțele care au rămas în posesia mea.

Gama de rujuri Yves Rocher (se pronunță ”iv roșé”!) ABSOLUT MAT conține 8 nuanțe de ruj mat, numerotate de la 150 la 157, de la nude-ul potrivit majorității nuanțelor de ten, până la roșul senzațional sau burgundy-ul misterios.  
Yves Rocher Absolute Mat Yves Rocher Absolute Mat Yves Rocher Absolute Mat Nuanțele pe care am avut eu ocazia să le port sunt 154 si 157. 154 este un portocaliu roz, destul de aprins, dar care se potrivește foarte bine și cu un ten deschis și cu o piele bronzată. L-am purtat cu machiaj basic al ochilor (doart mascara), dar și cu ochii intens conturați. Dacă mă urmăriți pe Instagram, probabil ați observat că nu mă dau înapoi de la machiaje intense ori nuanțe de ruj îndrăznețe. 157 este undeva între maroniu închis și burgundy și este preferatul meu pentru sezonul rece. Îl pot purta atât în strat subțire, cu orice tip de machiaj sau aplicat generos cu un machiaj mai simplu al ochilor.

Rujurile Yves Rocher Absolut Mat sunt un tip distinct de rujuri mate. Adica la aplicare sunt cremoase, însă după un timp se matifiază frumos pe buze și rezistă cu orele. Acoperirea rujurilor este una foarte bună.  Yves Rocher Absolute Mat Yves Rocher Absolute Mat Yves Rocher Absolute Mat
Rujurile ABSOLUT MAT Yves Rocher sunt îmbogățite cu ulei regenerator de Camelie. Buzele sunt hrănite, iar nuanța se menține o perioadă îndelungată pe buze fără să le usuce.
Prețul pentru un ruj Yves Rocher Absolut Mat este de 54 lei, pentru 3,7 grame de produs.