Va povesteam acum cateva zile despre Shoebox, despre ce inseamna si locatiile unde puteti duce cutiutele cu cadouri.Ce nu v-am spus este ca puteti darui si pentru copii mai mari. Daca voi, ca fete/femei, aveti mereu in casa lucrurile de baza necesare ingrijirii corpului, ganditi-va ca sunt atatea fete care nu isi permit acest lux. Vorbim de produse de igiena basic: sampon, sapun, pasta de dinti. Astazi am fost in Auchan si am compus un pachet cu mai putin de 25 de lei. Am vrut sa va arat ca nu este necesar sa investim 50-60 de lei pentru a aduce un ajutor cuiva care are nevoie.

Bonul de cumparaturi: mai putin de 25 de lei. Am oje care costa mai mult de-atat… Sapunul nu-i pe bon. Il aveam prin casa. Probabil am sa mai adaug niste dulciuri de la Lidl si o oja si, de ce nu, o esarfa pe care n-o mai port.

Si, pentru ca am vorbit despre acest proiect la serviciu, sefa mea mi-a adus o multime de jucarii de la baietii ei si ceva hainute. Acestea sunt numai doua din cele 5 pachete pe care le-am obtinut numai vorbind despre proiect. Mai am la serviciu o plasa plina de jucarii si inca ceva hainute.Dulciurile sunt din partea unei bune prietene de la Kandia cu care colaboram la serviciu.


Nu trebuie sa va cheltuiti toti banii pentru a participa la aceasta initiativa. Vorbiti cu oamenii, convingeti-i sa se implice. Nu este atat de greu!

Mai este timp pana pe 21 decembrie ora 18.00 sa strangem cat mai multe pachete!

XOXO

O saptamana usoara!