Vara este și va rămâne anotimpul meu preferat. În ultimii ani am început să mă bucur altfel de acest sezon care mi se pare din ce în ce mai scurt. Nici nu apucăm să realizăm că e vară că iunie mai are puțin și se și termină. Rochiile vaporoase și pantalonii scurți așteaptă cuminți să le vină rândul și nici că-mi mai pasă de cele 3 kilograme în plus. E vorba de cum mă simt, și mă simt foarte bine, pentru că e vară.

Și ce poate să se potrivească mai bine cu o ținută de vară, dacă nu un parfum floral-fructat? Laboratoarele Fiterman aduc pe piața românească rafinamentul și noblețea parfumurilor Charrier Parfums. Charrier Parfums a luat naștere în urmă cu 125 de ani, la Grasse, Capitala Mondială a Parfumurilor. În fabrica de la Valluris este creat, dezvoltat, conceput și produs fiecare parfum care te alintă cu arome rafinate.

Laboratoarele Fiterman Charrier ParfumsTendre Folie, parfumul de care mă bucur de câteva zile te întâmpină cu note de mandarină și pepene galben, pentru ca apoi să se transforme într-o explozie de arome proaspete de trandafir, frezie, lemn de santal și rădăcină de iris.Laboratoarele Fiterman Charrier Parfums
Air de France Croyance Or îmbină delicat aroma delicată a violetelor cu parfumul suav al prunelor, trandafirilor și orhideelor și cu notele puternic lemnoase. Păstrează-l pentru serile fierbinți sau pentru nopțile de dans pe plajă.
Laboratoarele Fiterman Charrier ParfumsCharrier Parfums a creat un parfum și pentru el – Air de France Pour Homme, un parfum ușor picant, care îmbină perfect notele de mandarină și portocală cu cele marine, cu piperul, cedrul, moscul alb și ambra. Laboratoarele Fiterman Charrier Parfums

Iar dacă vrei să experimentezi și ești într-o dispoziție romantică sau, din contră, vrei un moment de relaxare și liniște, Les Parfums de France aduce laolaltă trei parfumuri:

Love Romantic, eau de parfum care îmbină notele din familia citricelor și a fructelor (mango, măr verde, lamâie, grapefruit, coacăze negre) cu note florale de liliac, iasomie, trandafir și note de bază lemnoase.

Lovelys French, eau de parfum, o combinație de iasomie, pară și portocală ce se termină în note orientale de vanilie și mosc.

Love Elegant, eau de parfum reunește arome de pară, flori albe și trandafir cu note puternice de lămâie, grapefruit și mosc.

Tu ce arome porí vara aceasta?