splat_love
De când mă știu zăbovesc în fața rafturilor mult și bine atunci când vreau să aleg o nouă pastă de dinți. Există undeva o regulă care spune că toate pastele de dinți trebuie să-ți paralizeze gura cu mentol, să ai impresia că ai o respirație wow. Unele branduri au mai făcut încercări cu ceva propolis, miere, măr, dar nimic care să mă mulțumească 100%. În plus, dacă acum găseam, la următoarea tură de shopping nu mai găseam.

Așa se face că ultima dată nu m-am mai dus la hypermarket în căutare de pastă de dinți. Și nici la magazinele naturiste – ultimele două încercări – cu argilă sau cu scorțișoară au ajuns la coșul de gunoi. M-am dus la SensiBlu. Ei, nu chiar special, era o farmacie în incinta Auchan Vitan. Și-am găsit o pastă de dinți cu căpșuni. Știu că poate părea stupid, dar eu am fost tare încântată. Nu era mentol-care-paralizează-gura. Nici măcar n-am dat atenție brandului, eu voiam pastă de dinți fructată.

Peste câteva zile încep să văd pe Facebook și Instagram diverse variante ale produsului cumpărat de mine. Cum ar fi una cu ardei iute. Inspăimântător dacă mă întrebi pe mine dar hei, cum eu vreau fructe, alții poate vor chili, sau ghimbir, sau poate o pastă de dinți neagră pentru albirea dinților! Și  toate aceste gusturi și arome le găsiți la SPLAT.

Apoi a venit surpriza de la SPLAT – SPLAT LOVE o pastă de dinți cu inimioare, așa ca pentru îndrăgostiții de… de lucruri altfel! De această dată a fost vorba de aroma de zmeură. Dacă varianta cu căpșuni are consistență „normală”, aceasta este sub formă de gel dens. O altă diferență între cele două șine de gust. Cea cu zmeură este puțin mai dulce, la cea cu căpșuni se simte un iz de mentă.
splat_love_Între timp am mai dat o tură  pe la Sensiblu și n-am putut pleca acasă cu mâna goală. Am ales o spumă pentru îngrijire orală numai bună de pus în sertar la birou pentru după cafeaua aceea care-ți pătează dinții sau prânzul care te face să te simți vinovată că nu ai o periușă de dinți în geantă tot timpul. Nu mă întrebați de ce nu pot cu gumele de mestecat că ar fi prea multe de spus. Am ales-o cu mentă, dar va ateriza la soțul meu imediat ce găsesc în farmacii o variantă fructată.

Dacă aveți obsesia dinților albi in lanțul de farmacii menționat găsiți pasta de dinți SPLAT EXTREME WHITE cu ioni de fluor care asigură o protecție eficientă împotriva cariilor, extract de papaină care inhiba dezvoltarea bacteriilor și granule de peroxid de carbamida care reduc pigmentarea dinților și asigură albirea cu două tonuri în doar patru săptămâni.
splat
Pentru copii SPLAT a gândit o pastă de dinți cu gust de crema de vanilie. Complexul unic de fermenți lactici participă la formarea imunității locale și asigură protecție antibacteriană asemănătoare laptelui matern. Gelul organic aloe vera scade sensibilitatea gingiilor în timpul erupției dentare. Calciul activ este absorbit și ajută la formarea smalțului dentar solid. Nu conține zahăr și îndulcitori artificiali. Contine xilitol si extract de lemn dulce japonez. Este sigură în caz de ingestie accidentală, nu conține fluor.
splat_kids
Află și tu de pe site-ul SPLAT ce aromă și ce efect al pastelor de dinți SPLAT ți se potrivește!