Știu că am scris ceva mai mult despre Herbalife SKIN în ultima perioadă însă vă asigur că este doar o aparență. Problema este că scriu puțin, mult mai puțin decât aș vrea.  De ce Herbalife SKIN așa de des? Pentru că, odată cu lansarea acestei game, fetele cucuiete responsabile cu promovarea au avut tot felul de idei frumoase, începând de la concursul de testare și până la „Spring Pose”.

spring pose by herbalife skin 5

Ce este/a fost Spring Pose? A fost un eveniment drăguț, însoțit de un workshop feminin și interesant. Am vorbit despre produse, am servit un shake în teorie cu vanilie, în realitate, cu gust de prajituri și biscuiți și copilărie.

spring pose by herbalife skin 1 spring pose by herbalife skin 2

Cele două frumoase de la Strike A Pose ne-au învățat o mulțime de lucruri utile. Am vorbit despre importanța îngrijirii și punerea în evidență a unui ten frumos, despre tendințe de primăvară, despre cum ar trebui să ne organizăm garderoba (ce să păstrăm, ce să modificăm și ce să aruncăm), despre decolteuri și îngrijirea pielii din zona decolteului.

Madalina și Ailin au organizat și o mică sesiune interactivă de styling iar Diana și Dana au pus în aplicare sfaturile fetelor, cu talent și inspirație.

spring pose by herbalife skin 3 spring pose by herbalife skin 4A fost o seară relaxantă. Am primit și câteva sfaturi personalizate și, de ce să nu recunosc, ceva mai multă încredere în mine – eu fiind veșnic nemulțumită de forma corpului meu și total pe lângă când vine vorba de haine.

spring pose by herbalife skin

Multumesc, Herbalife, pentru o seară reușită!