A venit primăvara și ți-e gândul la ținute lejere și pantofi colorați? Lena Criveanu, designer vestimentar, și Suzana Vișan, make-up artist, te învață în luna martie, la Sun Plaza, cum să îți alegi ținutele potrivite și cum să realizezi machiajul care te avantajează și care completează ținuta ta de vreme caldă.

Sâmbătă, 11 martie, la ora 12.00, în Sun Plazaare loc seminarul „Cum să-ți alegi piesele vestimentare care îți pot pune în valoare calitățile” vsusținut de designerul Lena Criveanu

Mai presus de tendințele sezonului, este important modul în care te simți tu în hainele pe care le porți, iar asta poate fi influențat de felul în care arăți în ele. De aceea, Lena Criveanu îți va vorbi despre mesajele pe care vestimentația le transmite despre propria persoană și, deci, despre cât de important este să acorzi atenție modurilor prin care îți dezvolți propria imagine și stilul personal.

Lena Criveanu îți va explica legătura dintre limbajul trupului, stilul vestimentar și mesajele pe care le transmit acestea, care sunt piesele vestimentare potrivite unei anumite forme a corpului, care sunt proprietățile culorilor și de ce unele sunt mai potrivite pentru persoanele cu tenul deschis la culoare și altele nu și va răspunde întrebărilor tale.

Iar dacă vrei să afli cum să te machezi rapid și să ai rezultatele pe care ți le dorești în fiecare zi, Suzana Vișan, make-up artist, te invită la seminarul cu același nume, sâmbătă, 18 martie, la ora 12.00, în Sun Plaza.

Ce trebuie să conțină o trusă de machiaj? Care sunt produsele care nu trebuie să-ți lipsească din trusă și cum să le alegi astfel încât să-ți poată pune în evidență trăsăturile? Cum să te machiezi în funcție de forma ochilor? Cum îți poți transforma rapid machiajul de zi într-unul de seară? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care make-up artistul Suzana Vișan îți va răspunde la seminarul de automachiaj. În plus, pentru că nu există o singură tehnică de machiaj care să i se potrivescă fiecărei femei, Suzana Vișan îți va prezenta nu doar teoretic, ci și practic, care sunt lucrurile la care trebuie să fii atentă atunci când îți realizezi machiajul. Astfel, vei învăța cum să te machiezi așa cum îți stă bine și nu așa cum ai fost obișnuită urmând diverse tendințe care poate nu ți s-au potrivit mereu.

Înscrierile se fac online, completând formularul pentru fiecare seminar în parte aici.