New T Tree Group HR__INFGTPJ014

Mult dorita gamă cu ceai verde – Fuji Green Tea este acum disponibilă și în magazinele The Body Shop din România!

Ceaiul verde, excelent antioxidant este acum prezent și în produsele The Body Shop. Datorită beneficiilor sale detoxifiante pentru sanatate, ceaiul verde se regăsește de peste 400 de ani în activități sociale și culturale, inclusiv în ceremonia ceaiului japonez. Ceea ce se știe mai puțin este că femeile japoneze îl aplicau pe corp și făceau baie în el. Încă din cele mai vechi timpuri se credea ca ajută la menținerea hidratării și la închiderea porilor.

Gama Fuji Green Tea™ este prima gamă pentru îngrijirea corpului infuzată cu frunze de ceai verde adevărate. Ceaiul verde este obținut din inima Japoniei, din regiunea Muntelui Fuji. Aici, expertii The Body Shop culeg manual cele mai fine mlădițe pentru a le păstra proprietățile antioxidante. Mai apoi acestea sunt infuzate în gama de produse Fiji Green Tea pentru a reda pielii aspectul sănătos și a o împrospăta.

La The Body Shop ceremonia ceaiului verde pentru corp cuprinde trei pași:

Detoxifică & curăță 
Sarea pentru baie și infuzerul folosesc frunze reale de ceai verde pentru o baie detoxifiantă pentru corpul tău. Exfoliantul pentru corp, săpunul exfoliant cu frunze reale de ceai verde și gelul spumant îți vor lăsa pielea curată și revitalizata. Uită de stresul din timpul zilei!

Redă hidratarea
Trei niveluri de hidratare în trei texturi senzationale de la hrănitorul unt pentru corp ce oferă o hidratare de până la 24 ore, la loțiunea ușoară pentru corp și textura cool a inovativului sorbet pentru o hidratare fresh.

Trezește simțurile cu aroma sofisticată citrus-fresh a apei de colonie Fuji Green TeaTM – o combinație perfectă de ceai verde, bergamotă, lămâie și mandarine în notele de top cu note florale de camelie, iasomie și violetă la mijloc. Un parfum ușor si revigorant, clasic, pentru zi.
2963-Fuji green tea bath tea HR__INFGTPJ010Green Tea Body 2

FUJI GREEN TEA BODY

Din gama Fuji Green Tea nu lipsesc cadourile.
Deluxe Tea Ceremony (427 lei) – cadoul ideal pentru o persoană ocupată.
2963-Fuji Green Tea deluxe collection_HR_INFGTPJ017

 

Essential Tea Ceremony (237 lei) –  dacă îți dorești să lași fără cuvinte acea persoană specială din viața ta – detoxul perfect pentru a revigora mintea și a reface nivelul de hidratare al pielii!

2963-Fuji GreenTea essential _open_HR_INFGTPJ019   Mini Tea Ceremony (63 lei) – ia-l cu tine în vacanță!2963- fuji green tea cube_HR_INFGTPJ015

Fuji Green Tea a venit în magazinele The Body Shop însoțită de câteva produse pentru împătimitele ochilor frumos conturați. Creează-ți un machiaj dramatic sau pune-ți discret ochii în evidență cu noile eye liner-e The Body Shop.

Matte Kajal BOLD OVERSIZED FELT LINER BLACK Lid Off HR_INMTDPJ044 SKINNY FELT LINER BLACK GEL PEN LINER

MATTE KAJAL LINERS: 54 lei; SKINNY FELT LINER:  54 lei; BOLD OVERSIZED FELT LINER:  54 lei; VELVET GEL PEN LINERS:  48 lei

Noutățile sunt disponibile în toate magazinele The Body Shop!