Sunt pasionată de machiaj și obsedată de farduri. Am mereu pe wishlist măcar o culoare sau o paletă, ceva ce se aplică pe pleoape.  De-a lungul timpului am acumulat o adevărată colecție de bunătăți iar Ioana m-a provocat să v-o prezint. În weekend am avut timp să fac și poze (aproape) cum voiam eu așa că mă pun pe treabă.

1. Cel mai bun ambalaj. Aici Inglot câștigă detașat cu oricare dintre ambalajele pe care le oferă spre vânzare. Capacele magnetice stau fixate bine iar faptul că și fardurile sunt așezate tot în sistem de magneți face ca acestea să nu se spargă în cazul în care trântești paleta. Am avut farduri care s-au făcut praf la prima cădere. Inglot sunt intacte după vreo două și… n-aș mai vrea să repet sperietura.

palete inglot

2. Best colour payoff. Sunt încă puțin (mai mult) sub vraja ultimei mele achiziții – Urban Decay Vice 3; totuși, cred că acestea sunt de departe cele mai intense farduri pe care le dețin. Încă n-am umblat la toate nuanțele dar cele cu care m-am jucat mi-au plăcut la nebunie. Zilele acestea vă prezint două machiaje realizate cu această paletă.

urban decay vice 3

3. Most versatile Deși puțin neglijată în ultima vreme, paleta Smashbox  Click You’re it Holiday este de departe cea care-mi permite cele mai multe look-uri. Mai multe despre ea puteți citi aici. Tușurile (ultima linie de jos) sunt puțin uscate însă combinate cu puțin Duraline de la Inglot sunt numai bune.

smashbox click you're it

4. Best for travel Pentru călătorii aleg Sleek, în funcție de ce știu că voi face în deplasare. Dacă voi avea nevoie de machiaje de zi aleg Oh So Special, Del Mar sau Vintage Romance (în funcție de hainele pe care le iau cu mine) iar pentru machiaje de seară prefer V2 Darks. Aceste palete ocupa foarte puțin spațiu în bagaj, în raport cu gama de culori oferită.

sleek

5. Biggest regret Nu e tocmai un regret cât e o mare dezamăgire – Wet n Wild E736 Petal Pusher. Am ales-o pentru culoarea Crease din dreapta pe care am spart-o în vechea paletă Comfort Zone însă cele două seamănă doar ca nuanță. Aplicarea si ceea ce se vede pe pleoapă în cazul paletei de mai jos lasă foarte mult de dorit.

wetnwild

6. Best colour names Îmi place mult să călătoresc așa că numele nuanțelor din paleta Sleek Vintage Romance mă duc cu gândul în locuri minunate pe care le-am văzut sau pe care îmi doresc să le văd. Londra și Paris sunt cele mai îngroșate nume de pe lista mea de dorințe.

sleek oh so special

7. Least used La această categorie includ cu regret toate paletuțele AVON și paleta de 28 de nuanțe nude luată de pe ebay. AVON mi-au plăcut mult; așa cum se vede în poze, dar cu timpul le-am abandonat. Pe ultima, primită, nici măcar n-am atins-o. Promit să remediez acest aspect. Unele dintre ele ar trebui aruncate dar sunt altele încă în termen care îmi plac foarte mult, mai ales cea cu verde închis și galben.

Paleta de nuanțe nude a rămas, pur și simplu, abandonată într-un sertar. Am folosit-o puțin când a sosit (după trei luni!) și nu e rea deloc.

IMG_4201

28neutrals

8. Most used Cel mai des în ultimele două săptămâni am folosit paleta Melkior (în care am plasat farduri Melkior, Jordana, MUA, Flormar și Peggi Sage) și paleta Sephora Colorful 5 Pale to rich taupe 06. Uitasem cât de mult iubesc anumite farduri mono dar, de când le am pe toate în același loc, am reușit câteva combinații foarte, foarte frumoase. Paleta Sephora a avut norocul să rămână pe masa de machiaj, altfel ar fi avut soarta paletei de nuanțe nude. Nu-s mare fană a nuanțelor nude.

most used

Dau mai departe tag-ul tuturor celor care se mândresc cu paletele lor! Eu le iubesc și mi-e tare drag să le scot în lume 🙂