42-43224186

A venit vremea să vorbesc puțin despre parfumuri. Multe dintre voi știți (sau poate nu) că îmi plac aromele discrete, care nu se simt de la trei metri și care nu rămân în urma ta pe alți cinci. Pentru că cel mai des port parfumuri la serviciu (când îmi amintesc, că nu-i musai) aleg ceva ce simt doar eu. Folosesc de ceva vreme (printre altele) micile recipiente cu biluțe transparente de la C-THRU. Am pe etajeră Pure Illusion și Emerald Shine. Trebuie să recunosc că mai des întind mâna către Pure Illusion care este mai cald, mai aproape de sufletul și simțurile mele. Emerald Shine are un miros mai proaspăt, mai vioi, trebuie să mă prindă într-o zi în care mă simt energică pentru a-l purta. 

dav

Vă las cu câteva „date tehnice” care să vă lumineze mai bine în ceea ce privește mirosul parfumurilor C-THRU pentru că eu sunt departe de a avea vreun talent la descris arome.

Luminos, cald şi senzual, parfumul Pure Illusion îmbracă inima fină de iasomie şi bujor alb radiant în note subtile de bergamotă, piersică blândă albă şi coacăze. Lemnul de santal, moscul alb şi vetiverul subliniază razele irizante ale parfumului.
Disponibil în variantele apă de toaletă (EDT) 30ml – 32 lei şi 50ml – 43 lei

O oază de relaxare, Emerald Shine străluceşte a lotus şi citrice revigorante şi împrumută din energia pădurii note de mure şi coacăze. Miezul parfumului este dulce şi senzual datorită eleganţei trandafirului, violetei şi crinului. Oaza este acoperită de un văl subtil de cedru, santal şi mosc.
Disponibil în variantele apă de toaletă (EDT) 30ml – 32 lei şi 50ml – 43 leiC-THRUBlack Beauty este definit de o inimă generoasă de vanilie clasică, alăturată orhideei exotice ce este învăluită într-o boare subtilă de citrice jucăuşe şi condimente incitante. Notele intrigante sunt echilibrate de o bază de santal, ambră şi paciuli.

Disponibil în variantele apă de toaletă (EDT) 30ml – 32 lei şi 50ml – 43 lei

Atingerea fină, preţioasă, a parfumului Golden Touch este suficientă pentru a desena poveşti spumoase, extravagante şi pline de senzualitate. Bogăţia ameţitoare a iasomiei, bergamotei şi portocalei se disipează la o simplă mişcare a degetelor femeii luminoase, în timp ce naturaleţea pregnantă a moscului şi paciuli înnobilează atingerea.

Disponibil în variantela apă de toaletă (EDT) 30ml – 32 lei

Pe voi care dintre aromele de mai sus vă caracterizează?