Am sa incep cu produsul care m-a impresionat cel mai mult. Pentru mine a fost revelatia anului trecut. Achizitia care m-a facut cea mai fericita. Am spus la toate prietenele, cunostintele, la toata lumea!

Dintotdeauna am avut pleoape uleioase si nimic, niciodata nu mi-a rezistat intact pana la sfarsitul zilei, fie iarna, fie vara, fie no name, fie de firma.

Too Faced Shadow Insurance e un primer, o baza pentru fardul de ochi. Se aplica in cantitati minuscule si se lasa putin sa se usuce pe pleoapa. Peste el fardul se aplica mai frumos, mai intens, mai bine.

Avantaje: numai avantaje! Cu baza aceasta rezista orice fard, absolut orice fard – fie ca este de 3 lei sau de 30 de lei! si rezista mai mult decat rezist eu treaza.. nu stiu cat am stat cel mai mult machiata dar stiu sigur ca niciodata nu mi s-a mai strans fardul.

Dezavantaje: hmm.. sa zic pretul.. a costat 50 de lei. Dar parca nu mi se pare scump produsul asta cand ma gandesc ca il folosesc de anul trecut din decembrie… cu ceva pauza, recunosc, pentru ca intre timp am mai descoperit o baza de la Radiant pe care am folosit-o vreo doua luni. Dar tot la TFSI m-am intors. E mult mai buna. So.. ca sa fac un calcul.. am folosit baza asta aproximativ 6 luni, aproape zilnic si mai am mai mult de jumatate in ea. Deci nu-i scumpa la cat de mult tine, la cat te ajuta in machiaj.

Recomand Too Faced Shadow Insurance.
(Din pacate se gaseste doar in Sephora si din Romania nu cred ca se poate comanda online decat din afara tarii – asta pentru cine nu are Sephora in oras).

Sursa imagine: shop.nordstrom.com