În sfârșit e vară. Pentru mine vara începe când pot pleca dimineața la serviciu fără geacă din jeans sau din piele.  Minunea s-a produs săptămâna trecută. Și când se schimbă sezonul se schimbă și dorințele de shopping. Vreau alte haine, alte cosmetice și m-a apucat o febra a biletelor de avion spre locuri cu palmieri și soare.

Astăzi, însă, vreau să vorbesc despre parfumuri. Mai exact despre parfumuri de vară. Dacă mă cunoașteți personal sau mă citiți de mai multă vreme știți că eu cu parfumurile sunt… așa cum îmi dictează stomacul. Adică sunt departe de a fi pricepută la note sau ingrediente, nu fac prea bine diferența între lemnoase și fructate sau altele asemenea. Eu știu atât: îmi place mirosul pe pielea mea și nu mi-e rău de la el? Ok, atunci al meu să fie. Din când în când fac câte o pasiune pentru un parfum pe care nu m-aș fi așteptat să îl agreez și nu am liniște până când nu este al meu. Bine, uneori prețul mă mai temperează. De tot.

Azi vreau să vă prezint trei parfumuri de vară, de la accesibil la puțin mai costisitor. Sper să vă folosească sugestiile mele sau măcar să vă provoace curiozitatea să mergeți să le mirosiți.

parfum de smochine

Prima mea propunere este Durance SUMMER FIG, apă de toaletă. O propunere accesibilă pentru sezonul de vară, Summer Fig reunește prospețimea frunzelor de smochin cu dulceața fructelor acide și armonia laptelui moscat.

Summer Fig este un parfum atât pentru femei cât și pentru bărbați. Notele de vârf sunt: frunza de smochin, pelinul, kiwi și portocala; notele de mijloc sunt: smochine, mure, trandafir, bujor, iris și piersică iar notele de bază sunt de cedru, lemn de santal, smochine, prune și mosc.

În ansamblu, această aromă este dulce-fructată, ușor lemonasă și florală. Prețul pentru Durance Summer Fig este de 99 de lei, exclusiv în magazinele Marionnaud și online pe marionnaud.ro.

marionnaudApa de toaletă STELLA, de la Stella McCartney este a doua mea propunere de parfum de vară.

Cu note de top de mandarină, frezie și lămâie, note de mijloc de trandafir bulgăresc, frunze de violetă și petale de bujor și note de bază de chihlimbar, Stella  preia notele din apa de parfum cu același nume și le contopește elegant într-o aromă armonioasă florală fresș potrivită pentru zilele sezonului cald.

Cumpără-ți un recipient de parfum pentru geantă și umple-l cu această apă de toaletă pentru a te bucura de aromă și de toate notele sale deosebite pe tot parcursul zilei. Prețul apei de toaletă Stella by Stella McCartney este de 259 lei pentru 30 ml exclusiv în magazinele Marionnaud și online pe marionnaud.ro.

parfumuri

Ultima, mea propunere de aromă de vară este Intimacy Nude apă de toaletă, o continuare a primelor doua parfumuri INTIMACY, un parfum proaspăt și senzual perfect pentru zi, dar și pentru noapte.

Notele de vârf ale acestei arome sunt bergamota, mandarina și frezia roz, cele de mijloc sunt chimionul negru, trandafirul și ylang-ylang iar notele de bază sunt vanilia, lemnul de santal heliotrop și mosc.

Intimacy Nude este o aromă senzuală și fresh, o adevărată odă a verii. Este disponibilă exclusiv în magazinele Marionnaud și online pe marionnaud.ro și costă 159 lei pentru 30 ml.

Voi ce arome de vară alegeți în acest sezon? Pe marionnaud.ro puteți beneficia de două promoții foarte tentante: 20% reducere la parfumuri (7-27 mai) sau 3 produse la preț de 2 numai în acest weekend.  Pe marionnaud.ro puteți câștiga o excursie de două persoane la Paris! Vizitați site-ul pentru detalii.