A trecut ceva vreme de când n-am mai postat un machiaj. N-au mai fost ocazii și mi-e destul de greu să mă pictez doar pentru blog. Ieri, însă, a fost o zi dedicată pozelor și, dacă tot am realizat colajele pentru fondul de ten Illamasqua Rich Liquid Foundation, care e mult prea dens să-l pot purta/poza într-o zi obișnuită, am mers mai departe cu tot tacâmul și am făcut și un mini-shooting. Punctul central al postării a fost fardul pulbere Inglot nuanța 66, un alt produs pe care n-aș fi avut curaj să-l port într-o zi obișnuită.

Crezând că este asemeni pigmenților duo-chrome, m-am gândit să-l aplic peste Too Faced Shadow Insurance. Din păcate nu este foarte intens (are mult shimmer) și a trebuit să-l șterg și să regândesc strategia. Așa am ajuns să îl poziționez peste un fard maro închis de la Make-up Atelier combinat cu puțin negru Urban Decay.
machiaj_1

machiaj_3_  machiaj_4_ machiaj_2Din păcate, după cum puteți vedea în ultima poză, nici așa n-a fost o idee prea strălucită, pentru că s-a transferat deasupra pliului. Deși în borcănel fardul Inglot se vede roșu, în realitate este roz sidefat, cu o acoperire bună, însă lucios. Intensitatea lui se pierde destul de repede. Pozele de mai sus au fost făcute la maxim 10 minute după aplicare.

Totuși, n-am renunțat. Azi l-am conbinat cu Duraline de la Inglot (picăturile acelea magice care transformă orice fard într-un tuș ultra- rezistent și mențin amestecul suficient de mult cât să îți conturezi ambii ochi). Am obținut o culoare intensă, deși tot sidefată, chiar strălucitoare. Totuși, cred că am nevoie de o sticluță nouă de Duraline. A mea are puțin peste 4 ani. Deși se comportă foarte bine (a stat închisă bine), rezistența nu e chiar cum era la început.
machiaj_inglot
Mai jos aveți o mare parte dintre produsele folosite: ruj Ultra Color Indulgence de la AVON, nuanța Honey Flower peste creionul Wet n Wild, Fab Fuchsia, fardul pulbere Inglot 66, fond de ten Illamasqua Rich Liquid Foundation, mascara Lancome Grandiose, tuș de ochi PUPA Vamp!, creion dermatograf Golden Rose 406, paleta de blush-uri Benefit Real Cheeky Party, Iluminator Melkior Spring Shine.
produse_folosite
Pe final vă las cu piesa care mi-a inspirat titlul postării. Să aveți o duminică minunată!