elseveulei extraordinar

Mă apropii cu pași repezi de momentul în care nu voi mai putea evita vopseaua de păr. Nu știu cum va reacționa podoaba mea capilară la substanțele colorante și nici nu sunt foarte curioasă. Doar puțin speriată. Am spus de o mie de ori pe blog că îmi iubesc părul și îmi place să-l știu sănătos, neted și lucios.

L’Oréal Paris a venit în această săptămână cu o noutate care mă face să privesc cu optimism spre părul vopsit – gama Elseve Ulei Extraordinar cu o formulă de ingrijire pe bază de uleiuri nutritive cu o concentrație perfectă în funcție de nevoile fiecărui tip de păr uscat, pe care ]l readuce la viață.

Ce este părul uscat?

Cuticula unui fir de păr uscat este neregulată și se poate exfolia. Astfel, părul devine mai uscat, tern, rebel și lipsit de strălucire – coșmarul meu când vine vorba de podoaba capilară. Dacă părul se usucă, devine mai fragil și se deteriorează. Când părul crește, gradual, deteriorarea afectează fibra capilară pe toată lungimea cu diferite grade de deteriorare spre vârfuri.

Noua gamă promite:

CATIFELARE  – Părul moale și mătăsos alunecă printre degete.
DISCIPLINARE – Părul perfect disciplinat este ușor de pieptănat.
STRALUCIRE – Părul radiază.
FLUIDITATE – Un păr suplu este surprinzător la atingere!

Ingrijirea și nutriția intensă sunt asigurate de cele 6 uleiuri extrase din flori rare renumite pentru beneficiile lor specifice:

Măceșe – regenerare
Lotus – catifelare
Mușețel – iluminare
Floare de tiara – hidratare
In – fortifiere
Floarea soarelui – hrănire

Gama conține, pe lângă uleiul lansat anterior, șampon, balsam și mască – un ritual complet in care uleiurile prețioase asigură îngrijirea de care are nevoie fibra capilară, în fiecare etapă a ritualului de frumusețe.

Azi am văzut în Mega Image gama completă, personalul magazinului o așeza la raft. Prețurile sunt aceleași cu cele ale celorlalte produse din seria Elseve. Abia aștept s-o încerc!

Pe voi vă tentează?