ROT_7689Pasionatele de beauty au, începând cu săptămâna trecută, un motiv de bucurie: primul boutique Maybelline pe care îl pot găsi în Promenada. Și voi, probabil, ca și mine, vă doriti să vă fe ușor când căutați un produs, o nuanță, o noutate. Nu vreți să umblați prin mai multe magazine în căutarea lui.

În noul boutique Maybelline, sub formă de insulă, veți putea testa toate produsele care vă plac și veți avea acces imediat la toate noutățile brandului, cum ar fi mascara  Colossal Leather Black sau Baby Lips Electro.
ROT_7672 ROT_7675 La evenimentul de lansare am primit cardul de fidelitate Maybelline pe care îl puteți primi și voi, gratuit. Cardul funcționează pe sistemul de acumulării de puncte – la 200 de puncte primiți un creion la alegere, iar la 250 o mascara. Un punct = 1 leu cheltuit.
ROT_7683Și iata-mă-s și eu la evenimentul de lansare, obosită și bătută de vânt, dar foarte fericită să regăsesc persoane dragi și, evident, cosmetice multe, multe, multe.
ROT_7995 (1)Revin curând cu un review pentru noul mascara The Collosal GO EXTREME! Leather Black, mascara ce m-a făcut să învăț o nouă modalitate (pentru mine nouă) de aplicare pentru a-l putea aprecia la valoarea lui reală.

Care este produsul vostru preferat de la Maybelline New York?