Vitella-Vein

Sunt convinsă că și tu te-ai săturat de ploi și furtuni și abia aștepți soarele și vremea frumoasă. Ți-ai imaginat deja tot felul de ținute, tragi din când în când cu ochiul la rochiile acelea pe care le-ai prins la reduceri toamna trecută și la sandalele preferate.

Totuși, statul în picioare sau pe scaun un timp îndelungat la serviciu a făcut să-ți apară vinișoare inestetice pe picioare, iar fragilitatea capilară face ca din nou să te confrunți cu micile vânătăi exact unde nu îți dorești.

Azi mi-am propus să te ajut să scapi de această bătaie de cap și vreau să-ți ofer cea mai nouă soluție de la Benemedo – Vitella Vein, un gel dermatologic multibenefic, ce susține frumusețea și sănătatea pielii.

Gelul Vitella Vein se aplică de 2-3 ori pe zi și, astfel, micile vânătăi dispar în câteva zile, iar vizibilitatea vinișoarelor se estompează după 2 săptămâni. Pentru o reducere accentuată, până la dispariția vinișoarelor, gelul trebuie aplicat încă 4-6 săptămâni.

Vitella Vein este un amestec de ingrediente benefice, atent selecționate pentru a acționa eficient asupra problemelor amintite. NU conține parabeni!

Rutina ajută la închiderea fisurilor vinișoarelor deteriorate, extractul de Centella asiatica acţionează împotriva îmbătrânirii pielii prin stimularea sintezei de acid hialuronic, responsabil de catifelarea pieliiiar extractele active din plante – ghimpe, mesteacăn, afin, sulfină – împreună cu uleiurile esențiale de citrice, chiparos și lavandă conţinute în Vitella Vein scad iritaţia tegumentelor, cresc flexibilitatea pereţilor vaselor mici şi îmbunătăţesc microcirculaţia.

Pentru un efect optim, gelul se aplică pe pielea caldă si umedă, când porii sunt deschiși, mai ales după baie sau duș. Gelul se absoarbe rapid, fără să lase urme pe piele.

Gelul Vitella Vein este disponibil în farmaciile Catena, Dona, Sensiblu, farmacii independente și farmacii online.

Dacă aveți nevoie de acest produs și doriți să-l câștigați trebuie doar să îmi lăsați un comentariu la această postare și să-mi spuneți care sunt problemele cu care vă confruntați când vine vorba de frumusețea picioarelor.

Câștigătoarea o voi alege sâmbătă, 14 mai, în funcție de relevanța răspunsurilor, iar, dacă sunt mai multe comentarii care merită să câștige, voi face o tragere la sorti cu random.org.

Mai multe informatii despre produsele Vitella puteți găsi pe pagina de Facebook Vitella & Mediket Romania.