Vișiniu, burgundy, mov închis, culori mate. Nu mă mai satur de ele. Nu-i de mirare că am rămas blocată când am văzut un preview cu noua colecție Inglot. Știam deja ce vreau. Iubesc nuanțele de vișiniu în machiaj de ani de zile, mai mult fardurile, rujurile le-am adoptat mult mai târziu. Acum 5 ani mergeam în Spania în luna de miere. În România nu aveam Inglot, peste tot pe youtube erau lăudate, așa că am știut exact ce cumpărături vreau să fac de acolo. Atunci am cumpărat prima mea nuanță de roșcat.

What a spice!, noua colecție Inglot, vine cu 10 nuanțe mate de fard Freedom System , 10 nuanțe de ruj Matte și 5 nuanțe de creioane de buze Colour Play. Mai întâi vă înnebunesc cu câteva poze, după care vă arăt swatch-uri lapiesele pe care le am eu și mai apooi două machiaje.
inglot_1 inglot_3inglot_2  inglot_4
Fardurile sunt mai pigmentate decât tot ce am încercat eu până acum de la Inglot. Sunt cremoase și se lucrează foarte ușor cu ele. Se iau ușor pe pensulă și se transferă pe pleoapă fără să păteze (condiția este, ca la majoritatea fardurilor mate) să folosiți un concealer și o pudră sau, cum fac eu, un primer pentru fardul de pleoape și un fard bej mat, cât mai apropiat de culoarea pielii). Eu am nuanțele 297, 298, 299 și 301.
inglot_e

Rujurile mate din colecția What a spice! de la Inglot sunt… cât se poate de mate însă nu se simt uscăcioase pe buze. Alunecă mai greu pe buze, din cauza concentrașiei, însă conțin ingrediente hidratante care le fac să se simtă foarte bine pe buze. Sunt, de asemenea, rezistente. Mie mi s-a păstrat foarte bine pe buze nuanța 445, chiar și după ce am mâncat.

Și acum să trec la ce-mi place mie cel mai mult – machiajul. Pentru Angi am făcut o combinație între mov și vișiniu, adică prima și ultima nuanță din imaginile de mai sus. Fiindcă are tenul extraordinar de alb n-am mai simțit nevoia să adaug negru în pliul pleoapei. Pe pleoapa inferioară am combinat 297 și 301, adică movul închis și maroniul-cărămiziu. Din tot ce am a fost cea mai fericită și rapid de aplicat combinație pentru pleoapa inferioară.
(Imaginile cu machiaj se pot mări la un simplu click pe ele)


Și acum moaca mea, cu niște mândre selfie-uri. Machiaj făcut în 10 minute. Cumva la ocazii eu rămân ultima la machiaj și cam mereu cu diverși pași ai machiajului lipsă. N-am mai pus de multă vreme poze cu machiaj pe mine, dar recuperez eu, mai spre toamnă târzie. Pentru ochi am folosit 229 și 301, adică nuanța de maroniu-cărămiziu și cea de roșu. Pe linia pleoapei superioare am aplicat puțin negru. Pe ten am încercat mostra de Inglot HDPerfect Coverup Foundation și-mi place foarte mult. Din păcate nu m-am fixat cu nicio pudră și am stat în soare înainte să fac pozele, așa că sebumul a cam ieștin învingător. Același fond de ten este și pe tenul lui Angi, însă la ea nuanța a fost deschisă cu picături albe, în proporție de peste jumătate, așa că nu e foarte relevant. De asemenea, la ea am folosit și o pudră pulbere.
Cam atât despre noua colecție de toamnă de la Inglot. Problșema mea cea mai mare acum este că aș cam vrea toate nuanțele de fard și încă vreo două de ruj.

Dacă vreți să vedeți și voi live noile produse, magazinul înglot se află pe Bulevardul Unirii 33, Bloc A2,  București. Adică la 3 minute de mers pe jos de la magazinul Unirea.