Am primit de la Adina (Little D) un tag dragut. S-a gandit sa ma cotrobaie prin geanta :))) Si m-am decis sa-l fac asta seara. So… Gentuta mea, destul de muncita dar nu are nicio zgarietura, nu au crapat manerele, nimic. Am purtat-o toata vara si m-am intors la ea acum iarna ca e usoara si incapatoare si pot sa car cu ea (aproape) tot ce-mi trece prin minte. Am gasit-o cautand geanta bej mare, la Guava in Baneasa, cand imi piedusem orice speranta ca voi gasi ceva simplu si decent ca pret. I love it!
Si, acum e acum… ce-am scos din ea…

Guma mea favorita – Orbit cu gust de pepene – am uitat ca am si am mai luat un pachet aseara, servetele, chei si dezinfectantul pentru maini (nu prea-mi place, cam miroase a spirt dar e bun la nevoie), un pix, doua dintre telefoane caci cu al treilea pozam (nu e sportul meu favorit sa ma car cu 3 telefoane dar sunt utile la nevoie; unul e de serviciu, deci nu-i al meu), oglinduta primita cadou, printre alte minunatii, de la Jules de Craciun in 2009 (am tot plimbat-o prin genti si de aceea arata asa jigarita dar e usoara si foarte practica, imi place mult de tot), niste vitamine de la Yves Rocher, cica pentru par si unghii dar cam uit sa le iau si le suspectez ca ar fi mancare de caini caci miros exact ca mancarea de caini, portofelul, un token, niste Ketonal pentru situatii lunare nasoale si… n-ati ghicit… e o caserola! Yup, caserola – una dintre ele caci le alternez – care de obicei sta intr-o punguta pentru ca fac eforturi sa-mi iau mancarica la munci, din motive de economisit finante si de mancat (relativ) sanatos.

In portochelari tin suportul de lentile cu putina solutie in el, in caz ca imi intra ceva pe sub vreo lentila, si ochelarii in caz ca nu ma pot intelege cu lentila (se intampla sa nu ma inteleg cu cate o lentila fix cand nu am arsenalul cu mine, ultima data s-a intamplat cand probam rochite de mireasa… e minunat sa vezi incetosat cu un ochi…)


Am lasat la final rujurile/gloss-urile si balsamul de buze. Toate in afara de MAC erau uitate prin geanta. MAC e iubirea mea in momentul de fata – e de vis: rezistent, pigmentat, fara gust/miros, usor de aplicat, hidratant, culoare mata si superba.

Intr-un buzunar ascuns mai stau si cateva acte, iar dimineata pe langa caserola mai incape si cate un iaurt plus una-doua portocale, dar si covrigi daca ma chinui :)))

Cam asta am eu in geanta.

Taguiesc mai departe pe:
Jules
A.M.
Andreea
Deena

… si pe toate frumoasele blogerite care gasesc acest tag interesant

Pupici!