În sfârșit am avut suficient timp de odihnă, de pus gândurile în ordine și de… vizionat clipuri pe Youtube. Știu că nu e o idee foarte bună pentru că de fiecare dată sfârșesc prin a-mi dori o grămadă de lucruri, multe mofturi, multe cu echivalente mai ieftine. Nu sunt omul cercetărilor, nu mă gândesc de zece ori și nici nu citesc o mie de review-uri înainte să cumpăr un produs. Și nici nu-mi pun dorințele pe hârtie. Așa se face că de câte ori cineva pleacă în străinătate și mă întreabă ce vreau eu ridic din umeri pentru că nu-mi vine nimic în minte. Și așa se face că în toamnă am părăsit Sephora din Barcelona cu mâna goală iar acum suspin după ceva ce aș fi găsit cu siguranță acolo (concealer-ul NARS).
Încep cu Anastasia Dipbrow Pomade, pentru că mi-a tot fost recomandată și pentru că vreau ceva rezistent la sebum și la transpirație. Trebuie să pun mâna pe acest produs până încep căldurile verii, deci nu-i vreo urgență.
Spre finalul anului 2014 am dezvoltat o adevărată pasiune pentru fonduri de ten iar faptul că produsele Chanel nu se găsesc pe nicăieri la vreo super ofertă (site-uri gen feelunique) mă face să le vreau și mai mult. În 2015 voi avea, cu siguranță, un fond de ten Chanel si primul pe listă ar fi Perfection Lumiere.
Produsele Charlotte Tilbury reprezintă pentru mine o noutate și aș vrea să le încerc dintr-un oarecare moft combinat cu o oarecare curiozitate. Am aflat de ele recent de pe Youtube. Si tot recent le-am ratat la un sale intr-un grup de Facebook.
Un produs pe care l-am văzut ieri în Sephora la loc de cinste însă căruia nu i-am acordat prea multă atenție este Clarins Instant Smooth Perfecting Touch. Apoi l-am văzut la Essie Button și îl vreau. Urcă în capul listei pentru următoarele reduceri pe cardul de fidelitate (dacă nu cedez la reducerea de 10% disponibilă pentru mine în prezent, la Sephora). Recunosc că nu-s vreo fană Essie Button, mi-e crunt de greu să-i ascult filmulețele mult prea lungi (mereu sar bucăți mari din ele) însă entuzasmul ei mă cam corupe.
Hourglass sunt vise cu vechime. Cred că-mi doresc un astfel de produs de mai bine de 2 ani. Din păcate sunt foarte greu de achiziționat, pe lângă că nu-s ieftine deloc. Dar așa frumoase sunt… Vreau o pudră (iluminatoare) și un blush. Nu cer mult, nu-i așa?
Lorac se ia de mână cu Hourglass, în categoria „trebuie să am un produs de la ei în viața asta”. Paletuța de jos este cu titlu de prezentare. Vreau o paletă Lorac, poate chiar una PRO cu 16 culori.
Putea să lipsească MAC? Am avut câteva produse de la acest brand însă niciodată concealer sau ruj. Trebuie să remediez acest aspect.
Și vreau să cumpăr din nou (pentru vară) primerul PREP+PRIME SPF 50. L-am avut, l-am adorat și cred că nu există soluție (cremă, ser, spray) cu SPF 50 care să se comporte la fel de bine cuplată cu fondul de ten.

În introducere vorbeam de NARS. El e inculpatul: Radiant Creamy Concealer. L-am văzut la atât de multe persoane încât simt o nevoie gravă să-l am și eu. Trebuie să mă documentez bine legat de nuanță.
Smashbox iarăși e o iubire veche. Cred că e primul primer pe care mi l-am dorit înainte să descopăr comenzile online. Dar cumva nu i-a venit niciodata randul pana acum. L-am trecut pe listă pentru că simt eu că merită o șansă.
Jaclyn Hill, una dintre youtuber-ițele mele preferate, mi-a umplut lista de dorințe. Pe lângă numeroasele farduri si blush-uri Makeup Geek și MAC pe care mi le doresc din cauza ei ar fi două categorii de produse care m-au atras în special. Prima se compune din pensulele Morphe care nu-s scumpe deeeloc dar la o mică simulare costa mult mai mult transportul decât produsele adăugate în coș. Să văd pe cine mai corup și cum se schimbă shipping-ul în funcție de cantitate. Cel mai tare îmi doresc pensulele mici, pentru detalii.
De genele false Velour auzisem dar nu le dădusem prea mare importanță. Până le-am văzut la Jaclyn. În general mi-e foarte greu să aleg gene false. Majoritatea mi se par mari și grosolane și nu le-aș purta. Dar Velour sunt atât de drăguțe (chiar și cele mai mari) și par atât de moi și fine… Nu sunt ieftine însă pot fi purtate de foarte multe ori.

Mă opresc aici. Sper ca în 2015 să bifez toată lista. Sau macar o bună parte din ea.

Voi ce dorințe cosmetice aveți pentru noul an?