Se apropie perioada cadourilor și sunt convinsă că și voi, ca și mine, vă confruntați uneori cu lipsa ideilor. Iar când bugetul este unul limitat și cadorisiții mulți, devinde deja o problemă. Așa că mi-am pus imaginația la treabă și am scos pentru voi 15 idei de cadouri sub 50 de lei. Multe dintre cele de mai jos se găsesc chiar și sub 40 sau chiar 30 de lei. Depinde numai de voi cât de bine căutați și ce oferte prindeți. Veți vedea că unele produse sunt la reducere, sau am format eu pachețele drăguțe care să încânte persoanele care le primesc și să nu depășească bugetul de 50 de lei.

Încep cu cadourile clasice, care se potrivesc și la femei, și la bărbați, chiar și la copii. Și aici mă refer la căciuli, fulare/eșarfe sau mănuși. Pe answear găsiți o grămadă de reduceri, iar produsele sunt de calitate.

cadou caciula
esarfe cadou
Nici o curea n-ar fi de refuzat. Persoanele care poarta astfel de accesorii le deterioreaza destul de des ori au mereu nevoie de un model nou. Personal nu inteleg pasiunea pentru curele sau ceasuri, dar eu nu sunt etalon.curea cadou
Iar dacă sunteți prin vreun mall și nu știți unde să mai mergeți, aruncați o privire pe la Meli Melo sau Parfois și altele asemenea. Găsiți coliere, brățări, cercei, o grămadă de cadouri sub 50 de lei. Sau online, daca n-aveti timp. Mie mi-au atras atentia niște măști de dormit haioase.

O femeie n-are cum să nu se bucure de cosmetice. Fie că îi place să-și coloreze unghiile sau buzele, ceva trebuie să găsiți pe placul ei. Pe elefant găsiți în perioada aceasta și în general o mulțime de opțiuni!

Dacă aveți o soră, o verișoară care a descoperit machiajul și vrea să experimenteze, pe emag găsiți multe truse de farduri colorate, cam la aceleași prețuri cu cele de pe ebay. Pe cea din imaginea de mai jos o găsiți aici.
farduri
Mi se întâmplă frecvent să aleg seturi cadou de la AVON. De sărbători le găsesc mereu grupate în combinații atractive și mereu vin cu tot cu punguța aferentă. Mai jos aveți exemple pentru el și pentru ea. Din punctul meu de vedere se potrivesc la orice vârstă, de pe la 18 și ceva în sus.
avon
Și rămânând încă puțin în sfera cosmeticelor, să nu uităm de pachetele cadou care se găsesc în orice hypermarket și care prind bine oricui le primește. Fie că vorbim de Nivea, B.U, C-THRU, Gerovital, Farmec, Fa, Dove… opțiunile sunt cu zecile. Am ales setul nivea de mai jos pentru că mi se pare una dintre cele mai bune oferte. Soțul meu este încântat de produsele de tip 3 în 1, cum gelul de dus pentru corp, față și păr. Hmmm, uneori e așa simplu pentru ei…cosmeticeTerminăm cu cosmeticele și trecem la cărți. Am compus acest set de Jojo Moyes. Le-am citit pe ambele și vă spun că n-au cum să nu meargă la sufletul unei doamne sau domnișoare. Le găsiți pe elefant la aproximativ 23 de lei fiecare. În 2018 am citit și a treia carte din serie, mi-a plăcut mult.
me_before_youAnul trecut au fost la mare modă cărțile de colorat pentru adulți. M-a prins și pe mine microbul, nu m-a ținut mult, dar vă spun că e tare relaxant să colorezi frunzulițe și fluturași. Și la final să-ți admiri operele. AM citit că acest colorat poate fi o formă de terapie antistres. De pe emag am compus un set format din carte și creioane colorate. Împreună costă sub 50 de lei (carte, creioane colorate) dacă sunteți pe fază și urmăriți promoțiile.colorat-adulti
Pentru acest articol m-am inspirat și din cadourile pe care le-am făcut eu anterior. Unul dintre acestea a fost ochișorul, fish eye. Ce face jucăria mai exact? Se prinde pe camera telefonului și are rolul unui mini-obiectiv. Eu sunt mai atehnică, dar credeți-mă că el o să se bucure. Setul de mai jos are 3 lentile: fish eye, unghi mărit și macro. Și este redus, la doar 30 de lei, aici.fish_eye
Tot pentru el, dar și pentru o ea, de ce nu, merită să aruncați un ochi la bateriile externe. Se găsesc la prețuri între 15 lei și peste 200. Majoritatea celor ieftine sunt pentru o singură încărcare și nu (prea) au și mufă compatibilă cu iPhone. Cel de mai jos are toate variantele de mufă, ajunge pentru (aproximativ) două încărcări și costă 48 de lei, redus de la 78, aici.
power-bankAnul trecut am făcut prietenilor cadouri de care să se bucure alături de toată familia. Jocurile pentru mari și mici sunt mereu o bucurie. Poate ați auzit de țenga. Cred că am dat undeva la 80 de lei pe el în Cora. Pe mindblower îl găsiți la 45 de lei. Pe acest site sunt tot felul de cadouri haioase, drăgălașe sau chiar înfricoșătoare ori scârboase. Vă las să le descoperiți singuri.
jovCadouri neutre sau de suflet, sau și una și alta. La Ikea am văzut o ramă foto foarte interesantă, la care ai mai multe variante pentru poza afișată. Sau puteți alege rame simple, înflorate sau rame pentru părinți de bebeluși, cu mulaje pentru mâini și piciorușe, cu 12 cadrane pentru fiecare lună din primul an de viață sau rame de perete verticale, orizontale, cu cleme, sfori și alte nebunii.
rama-foto-ikeaLumânările Yankee sunt un adevărat răsfăț pentru oricine. Le găsiți la Cărturești, sau online. Puteți face combinații de arome, puteți cumpăra mai multe tarte și un aromatizator.
yankee
Cam astea au fost ideile mele. Dacă îmi mai vin poate o să aduc completări. Voi ce ați mai adăuga pe listă?