Recent am plasat o nouă comandă iHerb. Nu aveam wishlist, nu știam exact ce vreau, dar soțul meu epuizase cutia cu proteină și m-a rugat să iau una nouă. Și dacă tot am pus comanda am mai adăugat una-alta, să simt că mi-am luat și eu ceva drăguț.

Am în vizor de multă vreme mixurile de condimente, așa că am căutat ceva fără sare și fără glutamat. Am ales două produse de la Mrs Dash – Garlic&Herb (usturoi și ierburi) și Southwest Chipotle. Prețul fiecărui borcănel a fost de 14,76 lei. Primul e, după cum îi spune și numele, pe bază de usturoi. Pe lista de ingrediente are: usturoi, ceapă, condimente (piper negru, patrunjel, fenicul, busuioc, dafin, măghiran, oregano, cimbru, ardei iute, coriandru, chimen, muștar, rozmarin, semințe de țelină), morcov, coajă de portocală. L-am folosit sâmbătă în paste cu sos de roșii iute ( sos: roșii la abur adăugate peste usturoi călit cu ardei iute, ierburi și sare) și mi-a plăcut tare mult. Mai apoi, după ce am aflat cât de iute e frățiorul lui îmi pare rău că nu le-am pus pe amândouă în sosul de paste. Am adăugat acest condiment și în vinetele cu brânză la cuptor (rețeta pe blog aici), atât în sosul cu roșii, cât și în amestecul de brânză și mărar de pus pe deasupra.

Mrs Dash Southwest Chipotle conține condimente (ardei gras, ardei iute, oregano, cimbru, chimen, măghiran, dafin, busuioc, rozmarin, muștar, coriandru), usturoi, ceapă, morcov, zahăr, aromă naturală de fum. L-am adăugat peste mâncarea de fasole verde și, spre marea mea surpriză, a ieșit cam iute. El a fost puțin dezamăgit, că nu prea apreciază picantul, dar nu e atât de grav.

Mască de păr Alba Botanica Hawaiian deep conditioning minute mask  a ajuns în coș pentru că am părul cam uscat și n-am niciodată prea multe măști de păr. Am folosit-o o dată, dar nu mă pot pronunța. Nu mi-a oferit efectul instant de păr moale cum îmi place mie. Prețul în lei a fost de 27,75.

Recent am văzut pe youtube noutățile ELF și mi-a rămas gândul la duo-urile de  blush&contour. Am ales Contouring Blush & Bronzing Powder, Fiji-Matte și-mi place tare mult. Culorile sunt suficient de pale cât să nu păteze fața și sunt mate. A costat 16,09 lei.

Și ultima, dar cea mai importantă (pentru el) e proteina vegetală Sunwarrior cu aromă de vanilie (500 g). Cred că-i place, având în vedere că e deja la a treia cutie. A costat 124,65 lei.

dav
Comanda a venit în mai puțin de două săptămâni la poșta vamală, din păcate. La o valoare a coletului de 209 lei am achitat la poștă o taxă de 10 lei. Eu zic că a meritat.