Si anul acesta aniversarea blogului m-a luat putin pe nepregatite… vacanta, ziua mea (am schimbat prefixul, si acesta este motiv de giveaway!) si aniversarea primului an de casnicie… Dar, ca o harnicuta ce ma aflu, am strans din timp bunatati pe care sa vi le ofer drept multumire ca mi-ati fost alaturi atata timp, chiar si dupa ce am lipsit cu lunile. Mi-e greu sa tin pasul si cu serviciul, si cu casa si cu noile mele preocupari: mancat/gatit sanatos, sport, Kindle… dar nu pot sa renunt la blog si sunt tare fericita cand vad numarul vizitelor dupa fiecare postare. Si vreau sa va multumesc pentru toate comentariile si sa-mi exprim bucuria ca in tot acest timp n-am simtit nevoia sa le moderez. Sper din suflet sa fie la fel si de-acum inainte. 
Am ales mai multe cadouri mai micute in locul unuia mare si pentru a le putea cumpara treptat (sa nu fac brusc gaura in buget) dar si pentru ca data trecuta mi-a parut rau ca am avut un singur premiu. Mi-as fi dorit sa fac o bucurie mai multor persoane.Asadar, premiile sunt urmatoarele:

Essence 1

Essence 2

 Essence 3

 Avon 1

Avon 2

Avon 3

Conditie obligatorie: sa fiti follower ai blogului prin Google Friend Connect si sa precizati numele cu care ma urmariti.

Pentru 3 sanse in plus (nu este obligatoriu) puteti face o poza cu manichiura voastra preferata pe care sa mi-o aratati si mie. In poza va exista si o foaie de hartie pe care va fi scris “cosmeticsalltheway”. Poza poate fi trimisa pe e-mail la alina.anisia[@]gmail.com sau poate fi incarcata pe un site de profil si atunci e suficient sa-mi lasati un link catre aceasta. 

Vor fi luate in calcul numai intrarile in formularul de mai jos. Nu lasati comentarii.
Giveaway-ul se incheie in data de 15 septembrie 2012. Castigatorii vor fi anuntati duminca, 16 septembrie 2012.


Castigarorii vor fi alesi folosind Random.org. O singura persoana poate castiga unul, doua sau chiar mai multe premii. Dar eu sper sa fie cat mai multi castigatori.

 Va multumesc si sper sa va inscrieti in numar cat mai mare!

a Rafflecopter giveaway