Cunosc multe fete care nu sunt multumite de volumul buzelor lor, chiar daca forma este frumoasa. Recent am (re)descoperit un truc si un produs minunat. Este vorba de glossul Inglot Sleeks in nuanta 43, aflat in dreapta pozei de mai jos, poza care include toate produsele de buze folosite pentru aceasta postare.  
Gloss-ul este transparent cu sidef galben-auriu. Are o forma simpatica, asemenea unei eprubete cu capac si poate fi confundat cu un tester. L-am primit la intalnirea bloggeritelor din iarna si l-am tinut mult timp in cutie in ideea ca poate il va vrea cineva si il voi da cadou. Recent, dupa deschiderea magazinului Inglot din Bucuresti am adunat toate produsele de la acest brand pentru o poza si asa a ramas pe biroul meu. Intr-o zi m-am decis sa-l folosesc pentru a conferi putin mai mult volum buzelor. Am fost atat de incantata de rezultat incat l-am transferat in geanta si l-am folosit aproape zi de zi. 
 
Are un miros dulce care pe mine nu ma deranjeaza iar pe buze, pentru ca il folosesc in cantitati foarte mici, nici nu il simt. 
Asadar, ajungem la prima metoda prin care se poate crea senzatia de buze cu volum, de buze mai pline. Se aplica rujul (de preferat nu intr-o nuanta foarte deschisa) si apoi, numai pe zona din mijlocul buzelor, se aplica gloss-ul. Cred ca aceasta metoda ar functiona si cu un gloss cu alta nuanta de sidef. 
Am folosit cel mai mult rujul meu AVON Extra Lasting preferat – nuanta Enduring Wine. Despre rujurile Extra Lasting am scris aici. El s-a imprietenit in geanta cu gloss-ul Inglot timp de multe zile la rand.
Pentru zilele cand ma simt indrazneata am rezervat combinatia de gloss Inglot peste rujul AVON Perfect Kiss in nuanta Make out red (prezentat aici) care este deja o culoare puternica.
 
Cea de-a doua metoda prin care puteti obtine buze efect optic de volum consta in colorarea colturilor buzelor intr-o nuanta mai inchisa. Eu am folosit gloss-ul Oriflame The One Power Shine in nuanta Iridescent Blush si creionul AVON pentru conturul buzelor in nuanta True red, prin aplicare usoara. Am ales creionul pentru precizia cu care acesta poate fi aplicat. Stiam de ceva vreme despre aceasta metoda insa cea care mi-a amintit de ea a fost Francesca Stefani de la Collistar care m-a machiat ieri – poze aici. Nu stiu daca aceasta combinatie este cel mai bun exemplu pentru metoda mentionata. Eu am avut la indemana aceste produse si n-am mai avut rabdare sa caut alta pereche.
 
Despre cea de-a treia metoda am aflat de pe youtube de la mai multe persoane. Este vorba de aplicarea unui strop de iluminator deasupra buzei superioare. Recunosc ca folosesc foarte rar aceasta metoda pentru ca granita “intre efect si defect” este foarte subtire. Rujul este acelasi AVON Perfect Kiss de mai sus iar iluminatorul este Mary-Lou Manizer de la The Balm pe care am uitat sa-l pozez. Avand buzele bine conturate natural efectul iluminatorului nu este la fel de evident ca in cazul unei persoane cu alt tip de buze. Dar am lucrat cu materialul meu 🙂
 
Acestea au fost cele trei metode prin care puteti obtine efect de buze mai voluminoase pe care mi-am propus sa vi le arat astazi. V-am convins sa le incercati? Mai cunoasteti si alte metode? (exclus gloss-uri cu intepaturi sau metode cosmetice/chirurgicale)