417Am lipsit de pe blog și nu am să mă rușinez. Cred că știți și voi cum e când viața te ia, pur și simplu, pe sus. În ultimele săptămâni am trecut prin zile bune și zile mult prea proaste, dar am învățat câteva lecții care sper să-mi folosească și de-acum înainte. Am simțit, din nou, că dacă dai, primești, că dacă ajuți ești ajutat, sau, din contră, e posibil să-ți iei palme peste ochi fix când ai avut cele mai bune intenții. Cea mai importantă și greu de aplicat lecție este aceea de a avea grijă de sănătatea mea. De vreo câteva zile mă lupt să scap de o alergie urâtă pe care mi-au provocat-o mușcăturile de țânțari. N-am chef de scris pentru că antihistaminicele îmi dau stări de somnolență.

Dar, revenind la ce-a mai rămas din activitatea mea de blogger de beauty, trebuie să vă povestesc și despre ultima lansare la care am participat. Din nou, am avut ocazia să descopăr produse foarte interesante, despre care știam destul de puțin, într-o atmosferă de gală, la Opera Națională București (ocazie cu care am realizat cât de dor îmi era de un spectacol de balet).

Minus 417, gama de cosmetice cu minerale de la Marea Moartă, nu are cum să nu te surprindă. În primul rând mi s-a părut foarte, foarte interesantă masca pentru ten Recovery Mud Mask, o mască ce conține minerale, argilă, miere, unt de semințe de cacao, uleiuri esențiale, cum ar fi uleiul mușețel, uleiul din semințe de limba mielului, uleiul de primulă, de migdale, precum și vitaminele A și B.  Cel mai interesant aspect mi s-a părut, evident, îndepărtarea acesteia cu… magnetul! Dacă nu mă credeți, aveți mai jos un clip demonstrativ 🙂

Masca m-a făcut curioasă și așa am ajuns să descopăr o mulțime de clipuri cu efectele imediate ale serului pentru ochi cu peptide (Time Control Peptide EYE SERUM) și ale filler-ului pentru ten (Miracle Immediate Wrinkle Filler). Mai jos aveți un alt clip care pornește de la momentul demonstrației

Nu știu ce părere v-au făcut vouă, dar eu vreau să încerc serul pentru ochi (cu condiția să nu depășească un anumit buget) și, mai peste câțiva ani, și filler-ul pentru ten.
Pentru mai multe detalii despre gama de produse cosmetice Minus 417 găsiți pe pagina de Facebook a brandului sau în farmaciile Sensiblu.