E sezonul răcelilor. Și e foarte greu să scapi „neatins”, mai ales când lucrezi în colectivitate sau mergi frecvent cu mijloacele de transport în comun. Ieri am văzut într-un magazin pe cineva tușind fără să pună batista la gură. S-o fi gândit că nu era nimeni în fața ei… Nu că ar conta asta într-un spațiu închis. Și ca ea mai sunt o grămadă.

Când mă lovește răceala apelez în primul rând la remedii naturiste, preferatele mele fiind lămâile, portocalele, ghimbirul și usturoiul. O să vă sperie ce urmează să vă spun: consum ghimbirul sub formă de suc presat la rece, mai precis shot-uri (cca. 40 ml de suc băut rapid, dintr-o singură înghițitură). Apoi „sting” focul cu jumătate de pahar de suc de portocală. Și reușesc astfel să consum cantități mari de ghimbir. De multe ori acest „tratament” funcționează, dacă îl aplic la primele semne de răceală. Dacă e weekend îmi fac un smoothie în blender cu câteva roșii și o căpățână de usturoi (curățat de coji). Lămâia o las pentru ceaiuri.

Totuși, uneori mă lovește mai tare și cum, din păcate, nu pot lipsi (prea mult) de la serviciu, am nevoie de un remediu pe care să-l iau cu mine și să-l pot consuma oriunde. Aici intră în scenă Propolis C Răceală & Gripă, care se administrează de la primele simptome de raceală şi gripă.

Propolis C Răceală & Gripă are acţiune imunostimulatoare puternică. Conține o doză semnificativă de vitamina C (de 5 ori mai mare decât doza zilnică recomandată), tinctură de propolis, extract de echinacea (un ingredient cunoscut pentru creșterea capacității de apărare a organismului) și extracte din fructe de soc și măceș. Fără zahăr, dar cu gust plăcut de zmeură.

Propolis C Răceală & Gripă este disponibil în două variante: pentru copii de peste un an – Propolis C Răceală și Gripă Kids și pentru copii peste 12 ani și adulți – Propolis C Răceală și Gripă Adulți. Se recomandă administrarea unui plic pe zi persoanelor care NU sunt alergice la niciunul dintre componentele produsului.  
Răceala vine uneori la pachet cu durerile în gât. Poți experimenta senzaţia de gât iritat, uscat, până la senzaţia de arsură sau sensibilitate la înghiţire. Acestea pot fi simptomele unei răceli, ale unei infecţii sau ale unei sensibilităţi, precum o alergie.  Indiferent de cauza durerii, tot ce-ți dorești este să scapi de ea cât mai repede!

Proposept® Med –comprimate de supt şi Proposept® – spray oral sunt două dispozitive medicale cu rol în calmarea durerilor şi iritaţiilor din gât. Acestea pot preeni infecţiile prin restabilirea funcţiei de barieră a mucoasei orofaringiene şi reducerea utilizării de decongestionante, analgezice şi antiinflamatoare de sinteză, fără a avea reacţii adverse.proposept med dureri in gat

proposept oral iritatii dureri in gatExtractul de nalbă din Proposept® spray oral și Proposept® Med comprimate de supt are acţiune emolientă şi protectoare, iar tinctura de propolis are efect antiinflamator, antimicrobian şi cicatrizant.

Comprimatele Proposept® Med conţin şi extract din tal de lichen islandez, ingredient natural cu acţiune protectoare, regeneratoare şi calmantă. Din compoziția acestor produse nu lipsesc vitamina C și uleiurile esenţiale de mentă şi de eucalipt cu efect antimicrobian si de împrospătare a respiraţei.

Aflați mai multe informații despre Propolis C Răceală & Gripă și Proposept® accesând www.stopraceala.ro