Azi iarăși vorbim de probleme tipic feminine, mai precis despre nesuferitele de dureri menstruale. Eu le am de pe la 18-19 ani, mai blânde în unele luni, mai dure în altele.

Uneori mă satur de medicamente, sau încerc să limitez consumul, știut fiind că orice exces poate să aibă efecte nedorite. Și apelez la sticla cu apă fierbinte. Cred că știm toate că uneori e, pur și simplu, ultima soluție. Mai ales noaptea, când, trezită de dureri, ai face orice să nu trebuiască să înghiți pastile. Pentru că noaptea medicamentele cauzează (mie, cel puțin) arsuri la stomac, și mi se pare că durează mai mult să-și facă efectul. Sau am eu mai puțină răbdare.

Cert e că o noapte cu dureri menstruale e o noapte aproape distrusă. Dar dacă v-aș spune că există o soluție mult mai practică și mai comodă care vă poate ajuta să treceți noaptea fără să umblați pe lângă aragaz așteptând să se fiarbă apa? Ei bine, soluția constă în plasturii BienPlus Dureri Menstruale. plasture dureri menstruale

Plasturele are efect de încălzire și se aplică direct pe lenjeria intimă, la nivelul abdomenului inferior. Acționează încă din primele 15 minute şi are efect de până la 8 ore.

Dar „bucuria” din viața unei femei nu se rezumă doar la perioada ciclului menstrual. Ar fi fost prea simplu, nu-i așa? Cu câteva zile înainte apar stările cel puțin ciudate. Uneori îmi vine să plâng fără să am cu adevărat o problemă. Mă uit la știri și mi se întunecă gândirea. Sau sunt foarte nervoasă și nu-mi convine nimic. Apoi constat că se apropie perioada aceea a lunii. Totuși, stările sunt mai mereu o surpriză. Am încercat suplimente cu magneziu, dar nu prea funcționează. Urmează să încerc și capsulele Bien Plus Calm şi Relaxare ce conţin extracte standardizate de sunătoare, passiflora, melisă și valeriană. Mă tentează pentru că au ingrediente active 100% naturale, nu produc dependenţă și nu cresc pofta de mancare.
supliment calm si relaxare
Pentru mai multe detalii despre produsele din gama BienPlus, accesaţi biendormir.ro/bienplus sau pagina de Facebook BienPlus-Biendormir.