Ce faci când ai alergat toată ziua după lucruri pentru casă, știi că ai niște poze de făcut și deja ai amânat o săptămână? Îți spun eu: îți iei chinuitul din dotare și fugi în parc să prinzi ultimele raze de soare. Se știe că la apus (și la răsărit) e cea mai frumoasă lumină dar când alergi după câteva peticele de lumină și soarele mai că a dispărut, parcă nu mai e așa distractiv, relaxant și, mai ales, artistic.

Totuși, am vrut neapărat să vă arăt minunăția de ceas Jord. Eu cu ceasurile mai greu egal love. Să vă zic și de ce… am mâna mai mult decât rahitică. Nu știu dacă v-am spus că mi-am ales/cumpărat singură inelul de logodnă. Efectiv n-am putut să-l las să se chinuiască. Cea mai mică mărime la inele este 7. Eu port 6, mărime de copii. Dacă îmi alegea o montură prea mare, se strica la strâmtat. Și dă-i și caută două săptămâni un inel cu diamant de calitate de toți banii și cu montura mică.

La ceasuri a fost mai simplu: n-am purtat vreo… aproximativ 15 ani!. Am cumpărat vreo două de pe ebay și le-am dat cadou pentru că aveau cadranul mai lat decât încheietura mea. Probabil s-ar fi găsit unul mic dar pentru că nu mai purtasem ceas de atâta timp (le tot bușeam sau rupeam sau pierdeam), nu m-am mai obosit.

Când Paul de la Jord mi-a scris pentru colaborare am zâmbit: „s-o crezi tu că ai ceasuri pentru încheietură ca a mea…” și i-am furnizat măsurile mele exacte – lățime și circumferință de la încheietură. Dar uite că s-a găsit și ceasul potrivit pentru mine, în persoana lui Eli iar eu am ales nuanța Maple.

Ceasul a sosit foarte repede, în cca. zece zile. Nici nu m-a așteptam la așa rapiditate, dat fiind că venea din SUA.  Ca ambalaj, nu ai avea de ce să te temi că se va deteriora la transport: vine într-o cutie de lemn cu capac culisant și înfășurat pe o pernuță comodă. Cei de la magazin au fost drăguți și l-au reglat pe măsura mea, lăsându-mi în cutie piesele scoase de la curea. Are un sistem de închidere foarte deștept, cu două butonașe de-o parte și de alta a curelei. jord01jord1jord2 Azi l-am purtat prima oară la serviciu. Nu m-a deranjat, cum mă așteptam, având în vedere că brățările nu le țin niciodată la mână cât stau la tastatură. Lemnul, căci este făcut în întregime din lemn, este ușor și nu apasă pielea. 
jord3 jord4 Scuzați, vă rog, privirea de mioapă. N-aveam lentile… Sunt tare încântată de mica bijuterie Jord și mă bucur că am acceptat această colaborare! JORD Wooden Watches