allbutique_

Joi, 20 octombrie am participat cu drag la  “ArtFul Fashion by Allboutique” de la The Brewery Studio în cadrul unei seri dedicate design-ului românesc. Invitatul special, designer-ul Mihai Albu, și ceilalți creatorii români reuniți de platforma online allboutique.ro au prezentat, în premieră, piesele noi din colecțiile sezonului rece. Voi știți că moda nu e punctul meu forte. Între noi fie vorba, abia reușesc să mă îmbrac pe mine, cât să nu par penibilă sau banală. La partea cu penibilă cred că îmi iese. La cealaltă… părerile pot fi împărțite. Un lucru însă știu sigur: iubesc pantofii. Și, dacă ar fi după mine, aș umple rafturi întregi și aș purta câte o pereche în fiecare zi. Și mai am o piesă care mă pasionează: rochia. Rochii de zi și de cocktail aș cumpăra mereu. La cele de seară stau mai puțin bine, că mătasea care-mi place mie e puțin cam scumpă pentru bugetul actual.

Așa se face că nu puteam lipsi de la o prezentare de pantofi și rochii. Cele mai atrăgătoare creații ale serii au fost, incontestabil, pantofii stiletto și botinele cu tocuri amețitoare din colecția de toamnă-iarnă 2016-2017 semnată Mihai Albu. Trebuie să menționez frumoasele Stealth Booties, botinele cu tocuri structurale de 11 cm.  Botinele elegante din piele neagră, închise în față cu un fermoar metalic cu dublu rol, funcțional și decorativ, sunt extrem de trendy prin detaliile lor unice: atât trăgătorul fermoarului, sub formă de ciucure, cât și tocurile metalice, adevărate bijuterii aurii sau argintii.

mihai-albu-shoes-online-shop2
mihai-albu-shoes-online1O altă piesă de rezistență a sezonului o reprezintă pantofii Stealth din blană cu animal print, cu toc stiletto metalic – o pereche de pantofi statement, care cu siguranță va fi accentul excentric al unei ținute memorabile.

Și, dacă îți plac accesoriile cu animal print, încă atât de en vogue și sezonul acesta, poți opta pentru poșeta din blană de ponei, cu imprimeu tip leopard, creație Mihai Albu.
clutch
“Materialul pentru care am optat, atât în cazul pantofilor stiletto, cât și al ghetelor și cizmelor, este pielea fină, gri închis. Preferata sezonului este pielea texturată, cu aspect metalizat, snakeskin. Însă cea mai mare surpriză pe care le-am pregătit-o clientelor mele, începând cu 1 noiembrie,  vor fi Red Marble Shoes – pantofii cu toc sub forma unui bloc cioplit… în marmură roșie”, declară Mihai Albu.

Revenind la allboutique.ro, vreau să vă arăt două rochii care mi-au furat inima. V-am mai spus că iubesc creațiile vestimentare îmbogățite cu dantele ample sau motive tradiționale. Mai jos aveți două exemple în acest sens.
allboutique_rochii
Și vă las cu sandalele care mi-au plăcut cel mai mult. Cu motive tradiționale, evident. Le găsiți aici, la promoția lunii.
sandale_allboutique