Am indoit pagina brosurii la acest produs inca de cand l-am zarit. O parte dintre voi stiti, probabil, ca sunt dependenta de Too Faced Shadow Insurance de vreo 4 ani. Dar am fost curioasa, mai ales ca pretul era unul mic de tot – 12 lei. 
A zacut cateva zile in cutia cu produse pana sa il incerc. Mi-a fost teama de ce veti vedea la finalul postarii si am lasat pozatul si testarea pentru weekend. Si bine am facut.
Baza pentru fardul de pleoape AVON (3 g) are o consistenta fina, usor siliconata de culoare apropiata nuantei pielii. Devine invizibila dupa ce a fost intinsa bine. Nu necesita mai mult de cateva secunde sa se usuce pentru a permite aplicarea fardului.
Fardurile se aplica usor, nu raman pete imposibil de amestecat (cum se poate intampla cu alte baze, mai ales in cazul fardurilor mate). Nu mi s-a parut ca ar intensifica in vreun fel culorile. 
Acum sa trecem la capitolul care pe mine ma interesa cel mai tare: rezistenta. In weekend cand am fost la plimbare (ceva mai mult timp in aer liber, 12 grade afara) a rezistat frumos in jur de 9 ore si cred ca ar mai fi rezistat vreo doua daca nu ma demachiam.
 
Asa arata pleoapa dupa 7 ore (farduri AVON).
Si dupa 9 ore; nicio schimbare:
Am zis sa risc s-o folosesc si la serviciu. Nu ma gandeam ca va fi atat de cald la birou si ca voi ajunge acasa la 9 seara. Siii… pleoapele mele au ajuns sa arate ca in vremurile triste cand inca nu descoperisem TFSI. Ca si farduri am folosit paleta INGLOT.
Dupa 13 ore…
Asa ca azi m-am intors cumintica la Too Faced Shadow Insurance – cel mai bun produs posibil pentru mine.
In concluzie, recomand baza pentru fardul de pleoape de la AVON:
– celor ce nu au pleoapele exagerat de uleioase cum le am eu;
– intr-o zi racoroasa de vara (sau calduroasa de iarna) cand iesiti la o plimbare sau chiar si seara la un restaurant sau spectacol (nu cred ca e ok pentru club). 
Daca lucrati intr-un birou calduros sau sunt 30 de grade afara nu cred ca acest produs va va multumi.