Vă spuneam la un moment dat că la final de an timpul trece mai repede decât în oricare alta perioadă a anului. Din fericire, se pare că și cea mai anostă lună a anului pare să treacă la fel de repede. Parcă ieri ciocneam pahare de șampanie de Revelion…

Cred că la fel de repede trece vremea si pentru firmele de curierat. Produselor despre care vă voi vorbi azi le-a luat vreo două săptămâni să ajungă la mine. Dar bine că au ajuns, și încă în stare perfectă.

Este vorba de setul Villa Botania Paris Orange Blossom, sau, românește, floare de portocal. Este un set format din gel de duș 100 ml, cremă pentru corp 75 ml și gomaj pentru corp 100 ml.

Uitându-mă la gramaje îl văd, evident, potrivit pentru călătorii. Când mă gândesc că anul trecut pe vremea asta eram aici…
 … adică în cel mai frumos loc pe care l-am văzut eu în întreaga-mi viață – Koh Kradan, Thailanda.

Cu gândul la noi vacanțe în locuri de vis am pus la treabă micul set de cosmetice Villa Botania – cutia care conține mai mult decât te-ai aștepta când o vezi așa mică.Recunosc că înițial m-a deranjat puțin mirosul. Poate știți și voi că floarea de portocal nu miroase tocmai a… flori de primăvară. Însă, cucerită de texturi, am început să îndrăgesc și mirosul, mai ales în cazul cremei de corp, cea al cărei miros persistă cel mai mult pe piele.Primul testat a fost, evident, gomajul, unul dintre produsele mele preferate la duș. A fost prima surpriză. Pe scurt, este genul de scrub căruia poți să-i “reglezi” puterea de exfoliere. Acesta exfoliază mai puternic cu cât pielea pe care este aplicat este mai uscată. În contact cu apa produsul se transformă în loțiune lăptoasă, pielea rămânând moale și hidratată. De-asta l-aș recomanda să fie aplicat primul în ritualul de la duș.
Conține ulei de floarea soarelui și glicerină, iar exfolierea se face cu ajutorul particulelor de sare de mare și coajă de alună de pădure.
Și gelul de duș e o surpriză plăcută. Acesta curăță blând, pentru că nu conține sulfați. Are la bază cocoatul de potasiu, sare de potasiu 100% naturală, folosit de regulă în produsele bio. Gelul de duș mai conține glicerină și ulei de cocos.Iar pe biroul de acasă s-a instalat comod crema de corp din setul Villa Botania Paris. Îmi place mult cum miroase la câteva minute după aplicare. Pătrunde instant în piele și nu lasă film gras. Eu sunt o leneșă după duș (a se înțelege prea moleșită și somnoroasă ca să mă mai apuc de cremuit corpul) și, de aceea, o vi folosi pe mâini și brațe.

Cred că se potrivește foarte bine.în sezonul rece, mai ales că eu nu prea port mănuși, având astfel de multe ori mâinile uscate.

Setul Villa Botania Paris Orange Blossom estre disponibil pe marionnaud.ro de unde puteți achiziționa atât produsele full size, cât și alte arome din gama Villa Botania. Eu trebuie neapărat să încerc Frangipani, dacă tot mi-am amintit de Thailanda.

Și încă o poză, să vă fac să vreți și voi Frangipani!