Incep seria de review-uri ale produselor elevina.ro cu  blush-ul Parisax in nuanta Corail. Cand am deschis coletul a fost ultimul produs care mi-a atras atentia, fiind ambalat in plastic transparent, ambalaj specific produselor care urmeaza sa fie incluse intr-o paleta profesionala.
Blush-urile sunt categoria cea mai putin numeroasa din trusa mea. Pentru mine aceste produse se impart in doua categorii: nuante de piersica si nuante de roz. Nu exista variatii sau cai de mijloc.
Blush-ul Parisax este o nuanta de piersiciu spre corai, asa cum ii spune si numele. Este pigmentat dar nu se ia pe pensula in cantitati foarte mari. E usor sa aplici treptat, de la o nuanta discreta pana la una foarte vizibila. Are putin efect de iluminare insa fara a  fi lucios sau sidefat.
Blush-ul Parisax se aplica fara pete si rezista fara probleme toata ziua pentru ca pe obraji am ten normal. Nu stiu cum s-ar comporta pe un ten gras si nu am apucat inca sa il folosesc pe modele.
Imi place foarte mult ca este compact, nu este prafos si rezista la socuri – mi-a cazut de pe masa si nu a patit nimic. Pot spune ca prima experienta cu produsele Parisax a fost una placuta si imi doresc foarte mult sa incerc si fardurile de la acest brand. 

Pretul blush-ului este de 33 de lei. Cantitatea de 15 grame imi va ajunge o vesnicie. Produsul este valabil 12 luni de la deschidere.D

aca va doriti sa castigati trusa Fraulein cu 180 de culori din imaginea de mai jos trebuie doar sa va abonati la newsletter-ul elevina.ro http://www.elevina.ro/abonare/?utm_source=http%3A%2F%2Fcosmeticelatest.blogspot.ro%2F&utm_medium=Content&utm_campaign=Blog14