bottega_verdeAcum mai bine de opt ani, înainte să mă mut în București, locuiam într-un oraș (Craiova) unde nu aveam prea multe lanțuri de farmacii sau magazine de produse cosmetice. Țin minte cum m-am entuziasmat când am intrat prima oară într-un Help Net, rețea care în orașul de unde veneam eu nu avea farmacie. Știam despre diverse branduri de pe forumuri, ca acolo am aflat de majoritatea produselor și acelea au fost locurile unde socializam acum 8-9 ani.

Când am venit în capitală locuiam fix lângă un magazin Beautik. Pe vremea aceea erau magazine pentru tot omul, la gura de metrou. Și, cum am fost obsedată de cosmetice încă de prin liceu, țin minte că mi-am cumpărat un gel de duș Bottega Verde cu miros de ciocolată. Așa de drag mi-a fost de el. Cred că a fost unul dintre primele produse cumpărate din noul oraș de reședință. Apoi a fost o vreme când produsele Bottega Verde nu s-au mai găsit atât de mult prin magazine, însă acum sunt disponibile în farmaciile Help Net și mă bucur că sunt din nou promovate.

Între timp am aflat că Bottega Verde este  producătorul numărul 1 de cosmetice naturale din Italiei și vine din inima Toscanei. Având la bază peste 300 de ingrediente active naturale, produsele Bottega Verde îngrijesc delicat pielea, oferindu-i frumusețe și tinerețe. Special pentru sărbătorile de iarnă și exclusiv ân Farmaciile Help Net, Bottega Verde ne aduce seturi cadou speciale pentru întreaga familie.

Seturile cadou cu ulei de Argan, supranumit si “Aurul Marocului”, sunt ideale pentru sezonul rece, gratie proprietăților regenerante și intens hranitoare ale acestui ingredient prețios. Produsele sunt îmbogățite cu extracte florale de iasomie sau iris, având arome încântătoare.

Nulipsesc nici aromele delicioase de ciocolată (trebuie să ajung să le miros, de dragul vremurilor trecute), măr și scortișoară sau miere care nu aveau cum să lipsească în miez de iarnă, în prag de Crăciun.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou deosebit, un răsfăț pentru persoanele dragi din viața voastră puteți, de asemenea, să optați pentru unul dintre seturile cu magnolie, crin, gardenie sau vanilie neagră, arome încărcate de mister și senzualitate.

Pachetele cadou Bottega Verde sunt disponibile în Farmaciile Help Net și pe www.farmaciaonline.ro