REMESCAR
Sezonul cald bate la ușa, chiar dacă pare puțin mai greu de crezut, cu atâția nori și ploaie. Sunt convinsă că și tu ai făcut rocada hainelor și ți-ai calculat ținutele pentru zilele călduroase. Dar piele mai expusă înseamnă și probleme la vedere. Poate că te simți jenată de venele superficiale, acele mici vase de sânge aflate la suprafața pielii, de culoare roşiatică sau albăstruie, sau pur și simplu te-ai săturat de ele și le vrei dispărute. Similare varicelor profunde, însă mult mai mici în diametru și impalpabile, acestea pot să apară pe față, abdomen şi, cel mai adesea, pe picioare.

Cauzele comune ale apariţiei lor sunt fie moştenirea genetică, fie presiunea aplicată în anumite zone, precum masajul prea intens, statul pe scaun ore întregi, practicarea sporturilor care implică sărituri sau înaintarea în vârstă, sarcina, expunerea la soare. În urma acestor presiuni, pereţii vaselor de sânge devin mai fragili, ducând într-un final la apariţia capilarelor sparte.

Remescar Varice Superficiale este un dispozitiv medical sub formă de cremă, cu rezultate dovedite clinic, de vindecare și prevenire a apariției venelor „în pânză de păianjen”. Acesta acţionează prin formarea unei bariere la suprafață și în jurul zonei afectate, ce protejează pielea de radicalii liberi și accelerează procesul de vindecare.   În plus, întăreşte vasele de sânge, prevenind  formarea de noi vene în „pânză de păianjen” şi hidratează pielea, oferind un aspect catifelat, cu mai puţine imperfecţiuni.

Mulțumită formulei sale unice, pe bază de cristale care schimbă modul în care se  reflectă lumina, Remescar Varice Superficiale reduce decolorarea vasculară cauzată de venele „în pânză de păianjen”, iar prin ingredientele active, precum acidul hialuronic şi fosfolipide, îmbunătăţeşte circulaţia şi duce la repararea țesuturilor venelor fragile.

Pentru cele mai bune efecte, se recomandă folosirea produsului de 2 ori pe zi, timp de 2-3 luni, prin masarea uşoară a zonelor afectate, până la absorbţia completă. Studiile clinice au demonstrat că, folosit pentru o perioadă de 3 luni, pielea afectată de varicele superficiale își îmbunătățește textura și aspectul cu până la 51%.

Și, pentru că vara este sezonul fustelor și al rochițelor, REMESCAR  te invită să accepți provocarea: “Vara aceasta, poartă scurt!”.  Intră pe pagina de concurs , descoperă ce croieli ți se potrivesc în funcție de forma picioarelor și ai șansa să câștigi o rochie semnată de designerul Corina Vlădescu și zeci de premii REMESCAR Varice Superficiale.

Preț: 119 lei