Iarasi am disparut. Probabil nu se mai intreaba nimeni pe unde umblu caci dispar des :)) 
Ei bine, saptamana trecuta mi-am implinit un vis mai vechi – acela de a vedea Roma. A fost minunat, am avut 18-19 grade cand in tara ningea, am vazut o multime de locuri frumoase, am mancat bun si am facut puuutin shopping. Sunt locuri la care mi-am promis sa ma intorc. Am ales pentru voi cateva imagini, poate fa vac pofta de calatorii 🙂

Cat despre shopping, in vacante am un buget pe care imi place sa-l respect, si anume maxim 100 de euro, in general ma opresc inainte sa in depasesc. La MAC in Viena, acum 2 veri, m-a bufnit rasul la casa, alesesem (fara sa fac vreun calcul) produse de 98 de euro :)))
Am pus mana, intr-un final, pe mult doritul spray fixator pentru machiaj Urban Decay. Imi place la nebunie, face exact ce promite, numai ca eu il folosesc ziua si l-am luat pentru toata ziua. 
Celelalte doua produse… well, citisem despre Dior Forever fix cu 2 zile inainte sa plec aici si m-a traznit la aeroport ca trebuie sa pun mana pe el. Concealer-ul Dior Nude l-am luat la recomandarea tipei de la magazin si nu-mi pare rau, ma zgaiam la Estee Lauder Double Wear dar ea a zis ca acesta este mai bland cu pielea de sub ochi si se pare ca avea dreptate. E tare delicat. Nu stiu cum e Estee dar Dior e foarte ok.
Preturi:
Urban Decay All nighter – 23,5 euro
Dior Forever (nuanta 22) – 36 euro
Dior Nude Concealer (naunta 02) – 24 euro
Cam atat pentru astazi.
Va urma!